1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Viking Line’i pardale astus 200-miljones reisija
Viking Line’i pardale astus 200-miljones reisija

Viking Line’i pardale astus 200-miljones reisija

Viking Line’i pardale astus 200-miljones reisijaEile tähistas Viking Line olulist verstaposti, mil laevareisijate koguarv jõudis 200,000,000 reisijani. Ettevõte üllatas 200-miljonendat reisijat Helsingi terminalis vahetult enne Stockholmi suunduva laeva väljumist. Õnnelik väljavalitu saab järgneva 10 aasta jooksul igal aastal ühe tasuta kruiisi Viking Line’i laevadel.

Viking Line jõudis maagilise numbrini kolmapäeval, mil 200-miljones reisija astus M/S Gabriella pardale, et suunduda Helsingist Stockholmi kruiisile. Õnnelik võitja alustas oma reisi kohvi ja koogi söömisega kaptenisillal koos laevakapteniga. 200-miljones reisija reisis luksuskajutis ning nautis õhtusööki Food Garden à la carte restoranis. Lisaks saab võitja järgneva kümne aasta jooksul igal aastal ühe tasuta reisi Viking Line’i laevadel.

„Ma olen positiivselt üllatunud ja ausalt öeldes üsna hämmingus nii suurest tähelepanust. Aga tunne on hea,“ ütles 200-miljones reisija Meliina Lintukangas.

Aukülalisele ja temaga koos reisivale seltskonnale serveeriti hommikusöögilauas tasuta šampust. Meeles peeti ka teisi kruiisireisijaid, kellele pakuti piduliku sündmuse puhul vahuveini. Viking Line rõõmustas ka oma maismaal olevaid sõpru, kui maskott kass Ville Viking jagas Helsingis tasuta kruiisipileteid.

200 miljonit reisi ja mälestused

Väga paljude soomlaste jaoks oli Viking Line’i kruiis esimene reis välismaale. Suured punased laevad on alates 1959. aastast teinud rohkem kui 200 miljonit merereisi.

„Kakssada miljonit reisijat on muljetavaldav number. Ehk teisisõnu öeldes oleks võinud kõik 5,5 miljonit soomlast reisida meie laevadel peaaegu 40 korda. Meie reisijate seas on otseloomulikult reisijaid ka teistest riikidest ning meil on hea meel, et nende arv pidevalt tõuseb,“ ütles Jan Hanses, Viking Line’i kontserni tegevjuht ja president.

Head Uudised GoodNews