1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Tourest’i raames toimuvad esimesed maailmameistrivõistlused piletiostus
Tourest’i raames toimuvad esimesed maailmameistrivõistlused piletiostus

Tourest’i raames toimuvad esimesed maailmameistrivõistlused piletiostus

Dubai
Dubai

13.-15. veebruarini peetakse Eesti Näituste messikeskuses toimuva rahvusvahelise turismimessi Tourest raames esimesed maailmameistrivõistlused piletiostuspordis.

Maailmameistrivõistlused (MM) viiakse läbi SKY24.EE boksis ning sellest võivad osa võtta kõik huvilised. MM toimub puhtalt sportlikel alustel ja osavõtt ei eelda reaalset piletiostu.

MM leiab aset spetsiaalselt loodud piletiostukeskkonnas ning võistleja saab enne sooritust lähteülesande, kust kuhu ning millistel kuupäevadel ta virtuaalse piletiostu sooritama peab. Stopper läheb lukku hetkel, mil võistleja vajutab SKY24.ee „Kinnita tellimus ja maksa“ lehel nuppu „Edasi“.

Kolme messipäeva jooksul on MMi jooksev edetabel kõigile nähtaval ning Touresti viimasel päeval kell 14 kuulutatakse tabeliliider esimeseks piletiostuspordi maailmameistriks. Koos maailmameistritiitli ja karikaga saab võitja edasi-tagasi lennupiletid Dubaisse.

„Maailmas on väga palju erinevaid spordialasid ja võisteldakse peaaegu et kõiges. Meie tahtsime luua ühe spordiala, millest võiksid võrdsetel alustel osa võtta kõik, hoolimata vanusest, soost, rahakoti paksusest, sportlikest eeldustest või muudest teguritest. Piletiostusport sobib igaühele ja näitab samas, kui lihtne ja kiire on tänapäeval osta pilet ükskõik millisesse maailma nurka. Kel soovi, võivad enne MMil võistlustulle astumist SKY24.EE keskkonnas harjutada,” sõnas Eesti Piletiostuspordi Liidu president Sander Jürisson.

„Tänavused maailmameistrivõistlused toimuvad esimest korda ja loodame siiralt, et 2034. aastal võime pidada juubelihõngulist 20. MMi,” lisas Jürisson.

Teadmiseks:
  • Lisapealkirjana võib kasutada “Piletiostuspordi maailmameister saadetakse Dubaisse”
  • Fotot võib kasutada, see on välja ostetud. Foto autoriks “Eesti Piletiostuspordi Liidu erakogu”
  • Lisainfo saamiseks kirjutada e-posti aadressile info@piletiostuspordiliit.eu
Head Uudised GoodNews