1. Avaleht
  2. Säästa aega ja raha
  3. Grillihooaeg täies hoos – grillid, mis taskukohased igaühele
Grillihooaeg täies hoos – grillid, mis taskukohased igaühele

Grillihooaeg täies hoos – grillid, mis taskukohased igaühele

Foto: Shutterstock.com

Suvi on just see mõnus aeg, mil soovime veeta iga võimaliku vaba hetke õues värskes õhus. Üheks paljude meelistegevusteks on suvisel ajal kahtlemata grillimine. Värskes õhus maitseb toit veelgi paremini ning mis oleks parem, kui kutsuda sõbrad külla ning korraldada mõnus grilliõhtu. Heal tasemel grillimine tähendab värsket ning maitsvat toorainet, ent ka heal tasemel grillimisvahendeid. Sel põhjusel tuleks uue grilli valimisel olla äärmiselt hoolikas ning ost põhjalikult läbi mõelda.

Kuigi turismi ja grilltooted võiksid olla kvaliteetsed ning hästi vastupidavad, siis ei tähenda kõrge hind kahtlemata ka kõrget kvaliteeti. Enne kui otsustad, millise summa uude grilli investeerid, tasuks hoolega uurida erinevate toodete tagasisidet ja kommentaare. Lisaks tasub enda jaoks läbi mõelda, kui sageli grilli on plaanis kasutama hakata. Kui grillid perega vaid paar korda hooajal, siis ei tasu hirmus kalli grilli soetamine end ära. Kui oled aga regulaarne grillija ning korraldad enda juures sõpradega ka grillipidusid, siis tasub soetada suurem ning kvaliteetsem mudel.

Kuni 25-eurosed grillid

Neile, kes soovivad kvaliteetseid tarvikud turistile ning seejuures heal tasemel grilli, ent ei ole nõus sellesse liigselt investeerima, soovitavad Kaup24.ee eksperdid valida PK-5 grill. See grill, mõõtmetega 60x25x60 cm, on piisavalt ruumikas ning seda on lihtne transportida – grilli jalad on mugavalt eemaldatavad. Toode on valmistatud 1,5 mm paksusest vastupidavast lehtterasest, mis tagab tõhusa kaitse temperatuurimuutuste suhtes. See on Leedus toodetud grill, mis on ideaalne suvisteks grillimisteks. Sellel on mugav grillida nii liha, kala kui värskeid aedvilju. Antud toote hinnaks on ligikaudu 25 eurot ning soodsamaid mudeleid leiab suisa 15 euroga.

Kuni 50-eurosed grillid

Neil, kes on nõus grilli eest välja käima kuni 50 eurot, on valik tunduvalt laiem. Selle summa eest on võimalik soetada kvaliteetne roostevabast terasest mudel. Suurepäraseks valikuks on sel juhul näiteks Outwell Cazal grill, mille hind jääb ligikaudu 49 euro ringi. See kaasaegse disainiga grill on muutunud paljudes kodudes täiesti asendamatuks. Kuna see on kompaktsete mõõtmetega (52,5×52,5×40 cm) ning kaalub vaid 3 kg, on seda eriti mugav kaasa võtta perekondlikele väljasõitudele. Kuna ka grilli jalad on lihtsasti eemaldatavad, on seda väga lihtne mahutada ka kõige väikesemasse pagasiruumi. Kvaliteetne roostevabast terasest grill on ka ilmastikuoludele väga vastupidav.

Kuni 150-eurosed grillid

Kõigile, kes nõus grilli eest välja käima kuni 150 eurot, on ideaalseks valikuks näiteks aiagrill Compact Kettle Weber. Antud grill on kompaktsete mõõtudega (55,9×50,8×86,4 cm) ja 47 cm läbimõõduga. Kuigi antud mudel võib tunduda pisike, on sellega võimalik valmistada maitsvat grilltoitu 6-10 inimesele, mistõttu on see ideaalne väiksematele seltskondadele. Grill on varustatud emailitud terasest kaanega, mis aitab hästi säilitada temperatuuri, mistõttu on antud grilliga mugav valmistada ka kauaküpsevaid roogi. Lisaks on grillil reguleeritav õhu läbilaskvus, mis võimaldab säilitada soovitud temperatuure. See kvaliteetne mudel on valmistatud äärmiselt vastupidavast materjalist ning teenib oma peremeest aastaid. Kui otsid taskukohase hinnaga kvaliteetset grilli, siis on Compact Kettle Weber suurepäraseks lahenduseks.

Neile, kes nõus investeerima

Kõik need, kes on nõus grilli veidi enam investeerima, võiksid endale valida uue põlvkonna gaasiküttega grilli. Üheks selliseks on näiteks Campingaz Woody LX Seria 3. See roostevabast terasest grill on malmist ja emailitud terasest ning võimaldab valmistada suurepärasel tasemel toite, ent on ka lihtsasti puhastatav ja hooldatav. Kuna antud grilli osad on valmistatud spetsiaalse tehnoloogiaga, on neid võimalik mugavalt pesta ka nõudepesumasinas. Grill on laia võrega ning sellel on kolm põletit, tänu millele on soojus grillis ühtlaselt jaotuv. Lisaks on antud grilli lihtne ja mugav transportida. Kuna grill kasutab kütuseks gaasi, on seda võimalik ühendada gaasijuhtmega. Campingaz Woody LX Seria 3 grill on sobilik kõigile neile, kes armastavad kvaliteeti ning kes on nõus korralikku grilli investeerima. Vastutasuks kestab Campingaz Woody LX Seria 3 grill aastaid ning võimaldab küpsetada suurepärasel tasemel maitsvaid grillroogi.

Head Uudised GoodNews