1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. Võimalus võita televiisor! Tallinna Televisioon otsib “Ringvaate” stuudiole uut nime
Võimalus võita televiisor! Tallinna Televisioon otsib “Ringvaate” stuudiole uut nime

Võimalus võita televiisor! Tallinna Televisioon otsib “Ringvaate” stuudiole uut nime

Foto: Pixabay

SA Tallinna Televisioon ja Solaris Keskus AS esindajad allkirjastasid rendilepingu, millega saab TTV enda kasutusse keskuse 2. korrusel asuva telestuudio, kust varasemalt läks eetrisse ETV telesaade “Ringvaade”. Stuudiole hea ja kõlava nime leidmiseks kutsub TTV kõiki üles osalema nimekonkursil. Ettepanekuid oodatakse 11. veebruarini, võitjale on auhinnaks uus televiisor.

“Meil on väga hea meel, et saame Solarise keskuse teisele korrusele televisiooni tagasi tuua,” ütles TTV juhatuse liige Taavi Pukk, “tegemist on väga põneva asukohaga stuudioga, kus televisiooni tehakse avalikus kohas ostukeskuse külastajate keskel. Eks see oli ju aastaid tagasi põhjus, miks telestuudio just sellisesse kohta ehitati. Kuna “Ringvaade” on mujale kolinud, siis peame stuudiole ka uue nime leidma ja palume selleks Eesti inimeste abi. Parima nime välja pakkujale kingime tuliuue televiisori.”

Puki sõnul kolivad uude stuudiosse mitmed TTV praegused saated ning kindlasti on see hea koht uute projektidega alustamiseks. “Püüame stuudio täita võimalikult tiheda teletööga, nii otsesaadete kui ka salvestustega. Stuudio väiksus ruutmeetritelt seab küll võimalustele teatud piirid, kuid häid ideid mahub sinna piiritult.”

TTV meeskond on alustanud ettevalmistustöödega uue stuudio kasutusele võtmiseks, esimesed saadetega plaanitakse sealt eetrisse minna juba veebruarikuus. Ettepanekuid uue stuudio nime osas oodatakse 11. veebruarini e-posti aadressil ettepanek@tallinnatv.eu, parima ettepaneku esitaja saab auhinnaks tuliuue 32’’ televiisori.

Head Uudised GoodNews