1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. VIIMASEID PÄEVI! Osale Eesti suurimal reisivideote konkursil
VIIMASEID PÄEVI! Osale Eesti suurimal reisivideote konkursil

VIIMASEID PÄEVI! Osale Eesti suurimal reisivideote konkursil

Foto: Shutterstock

Eesti suurim reisivideote konkurss, mille peaauhindadeks on Turkish Airlinesi lennureis kahele ja DJI droon Mavic Air, ootab osalejaid kuni 3. mai südaööni.

Videokonkursi žürii liige Airi Ilisson-Cruz sõnas, et juba on laekunud poolsada konkursitööd: “Tänapäeval on igaühel telefonis toredaid reisipilte ja -videoid ning Estraveli 30 aasta juubelile pühendatud konkurss on hea võimalus oma erilisi elamusi suurema vaatajaskonnaga jagada. Oma lemmiku valib konkursil nii rahvas kui ka professionaalidest koosnev žürii, kuhu kuuluvad teiste hulgas tuntud videomeistrid Juhani Särglep ja Roman “Vanaisa” Neimann.”

Vaata juba saadetud videote näidiseid!

Konkursil osalemiseks tuleb saata kuni 1,5 minuti pikkune reisivideo hiljemalt 3. mai südaööl aadressile estravel@ohtuleht.ee.

Loe Photopointi ekspertide soovitusi parimate reisivideote tegemiseks SIIT!

Parima reisivideo autorit ootab peaauhind, milleks on mitmeid aastaid Euroopa parimaks lennufirmaks valitud Turkish Airlinesi lennureis kahele ja võitja saab valida 114 reisisihtkoha hulgast. Publiku lemmik saab edaspidi kätt proovida droonivideote valdkonnas, sest Photopoint annab auhinnaks DJI drooni Mavic Air. Lisaks antakse välja üllatusauhinnad nii rahvahääletuse tulemusena kui ka žürii poolt 2. ja 3. kohale valitud videote autoritele.

Reisivideote konkursi korraldajateks on Eesti suurim reisibüroo Estravel ja Õhtuleht. Auhinnad panevad välja Turkish Airlines, Photopoint, Estravel ja Õhtuleht. 7. mail lähevad videod hindamiseks üles Õhtulehe konkursikeskkonda ja nii publiku kui ka žürii lemmikud selguvad 13. mail. Kampaania lisainfoga ja reeglitega saab tutvuda SIIN.

Head Uudised GoodNews