1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Salva laiendas reisikindlustust
Salva laiendas reisikindlustust

Salva laiendas reisikindlustust

Salva laiendas reisikindlustustReisikindlustuse üks suuremaid müüjaid, Salva Kindlustus korvab nüüdsest lennugraafiku muutusest, ülebroneeringust või lennujaama ummikust tekkinud tõrked kliendile ka reisitõrke toote raames.

Kui varem pidi klient selle riski kindlustamiseks sõlmima reisitõrke lisariski kindlustuse, siis nüüdsest sisaldub see automaatselt reisitõrkekindlustuses.

“Lennugraafiku muutused löövad eriti ümberistumistega lennul reisija plaanid segamini ning klient pidi sellest tulenevad lisakulud kandma ise, nüüdsest katame meie reisitõrke kindlustuse raames kõik tekkinud lisakulud,” lausus Salva Kindlustuse ASi reisikindlustuse osakonna juhataja Epp Ulfsak.

Reisikindlustus katab kulud, mis on seotud nii ootamatute tervisehädade kui ka paljude muude ebameeldivustega, olgu selleks siis reisi katkemine, lennule hilinemine või pagasi kadumine. Kindlustus hüvitab ootamatu haigestumise või õnnetusjuhtumiga seotud kulud nagu kiirabi-, haigla- ja ravikulud ning ravimite maksumuse, haige kodumaale tagasitoimetamise kulud ning kindlustatut saatva isiku majutus- ja elamiskulud.

Lisaks esindustele ja e-müügikeskkonnale www.salva24.ee omab Salva Kindlustus kaht kindlustusautomaati Tallinna Lennujaamas ning üht Järve Keskuses, mille kaudu saab vahetult enne reisi algust reisikindlustusleping sõlmida ja poliisi eest tasuda.

 

Head Uudised GoodNews