1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. REISI SOODSALT! Hispaania odavlennufirma alustas taas otselendudega Barcelonasse
REISI SOODSALT! Hispaania odavlennufirma alustas taas otselendudega Barcelonasse

REISI SOODSALT! Hispaania odavlennufirma alustas taas otselendudega Barcelonasse

VuelingJuba teist hooaega järjest alustas Hispaania suurim odavlennufirma Vueling otselendudega liinil Tallinn-Barcelona. Vuelingu lennukite pardal saab lennata mugavalt otse Barcelona külje all asuvasse El Prat lennujaama, mis asub kõigest 20 minuti kaugusel kultuurimeka keskusest. Samas on võimalik Barcelonas ümberistuda ning hõlpsasi Vuelinguga teistesse Hispaania sihtkohtadesse ja saartele edasi lennata.

Barcelona on linn, millesse on lihtne armuda ja leida igal reisil midagi uut ja põnevat. Erinevad muuseumid, modernistlik kunst ja Art Nouveau stiilis arhitektuur, suurepärased Kataloonia road ja veinid, jalutuskäigud mere ääres või kohalikul La Boqueria turul ringi uudistamine – kõike seda ja veel palju muud pakub Barcelona.

Vuelinguga saab lennata Barcelonasse 21. juuni – 12. september 2015. Lennud Tallinnast Barcelonasse väljuvad kaks korda nädalas kolmapäeva ja laupäeva varahommikutel. Piletite broneerimine otse Vuelingu kodulehelt või oma reisibüroo kaudu.

Vueling on Hispaania suurim odavlennufirma, mis alustas 2004. aastal kahe Airbus A320-ga lennates neljal liinil. Tänaseks on Vuelingu lennukipargis 100 Airbus-tüüpi lennukit ning lennatakse enam kui 300 sihtkohta Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas.

Head Uudised GoodNews