1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. PANE TÄHELE! Algas joonistusvõistlus, kus iga laps saab kingituseks tasuta pileti “Aladdin ja Tulevalitseja” jääshowile!
PANE TÄHELE! Algas joonistusvõistlus, kus iga laps saab kingituseks tasuta pileti “Aladdin ja Tulevalitseja” jääshowile!

PANE TÄHELE! Algas joonistusvõistlus, kus iga laps saab kingituseks tasuta pileti “Aladdin ja Tulevalitseja” jääshowile!

img_54939. ja 10. detsembril saavad lapsed ja nende vanemad-vanavanemad Saku Suurhallis kohtuda lapsepõlve lemmikkangelaste Aladdini ja Printsessi ning nende sõpradega, sest sinna on tulemas võimas “Aladdin ja Tulevalitseja” etendus. Kes aga soovib sinna pääseda tasuta, võites perepileti neljale, sellel tasub kaasa lüüa laste joonistusvõistlusel.

Selleks tuleb lastel joonistada on lemmiktegelane Aladdini muinasjutust, postitada joonistus Welldone Events Eesti Facebooki kodulehe messengeri ja juurde tuleks kirjutada lapse nimi, vanus ja linn, kus elab joonistaja!

img_5917

Joonistused postitatakse vaatamiseks Welldone Events Eesti kodulehele. Laps, kelle joonistus koguneb kõike rohkem hääli ehk laike (Like), saab peavõitjaks ja võidab perepileti neljale inimesele. Võitja selgub 6. detsembril. Kõik osalejad, kes saadavad oma joonistuse, saavad ühe tasuta pileti “Aladdin ja Tulevalitseja” jääshowile!

img_6006

„Aladdin ja Tulevalitseja“ on kõrgetasemeline etendus, mida esitab rahvusvaheline kollektiiv, kes on eelnevalt töötanud juhtivatel jääareenidel ning osalenud suurtes teatraliseeritud lavastustes üle kogu maailma. Tegemist on kõrgetasemelise tule-jääetendusega, mille dekoratsioonid on valmistatud samaaegselt mitmes maailma juhtivas teatritöökojas. Lisaks etenduse muljetavaldavale muusikalisele osale tuleb ära märkida ka eriefektid ja Ida muinasjutumaailma visualiseerimine. 10. detsembril on etendus eesti keeles, 9. detsembril vene keeles.

img_6469

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews