1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Lux Express lisab 6 uut väljumist Tallinn-Haapsalu liinile
Lux Express lisab 6 uut väljumist Tallinn-Haapsalu liinile

Lux Express lisab 6 uut väljumist Tallinn-Haapsalu liinile

Lux Express
Foto: Lux Express

Alates 1. jaanuarist 2018 saavad bussireisijad nautida Tallinn-Haapsalu liinil sõite Lux Expressi mugavate bussidega, mis hakkavad reisijaid sõidutama senise 4 väljumise asemel 10 korda päevas. Muudatus toob lisaks täiendavatele väljumistele ka paindlikuma hinnastamise.

Lux Expressi kommertsjuhi Märt Sibriku sõnul on Tallinn-Haapsalu liini reisijad mugavate bussidega ekspressliini oodanud juba pikka aega. “Meil on väga hea meel, et saame uuest aastast sõitjate ootustele vastu tulla ja pakkuda ka Haapsalu reisijatele kauaoodatud tipptasemel sõidukogemust,” selgitas Sibrik. “Efektiivne ajakasutus on muutunud reisijate jaoks järjest olulisemaks ja bussisõit pakub võimalust aega kasutada töötamiseks või lõõgastumiseks. Just seetõttu on buss saanud Eesti linnade vahel liikumisel autole väärikaks alternatiiviks,” tõi Sibrik välja sõitjate eelistused.

Uuest aastast alustab Lux Express Tallinn-Haapsalu liinil ka sõidupiletite dünaamilist hinnastamist, mis muudab bussipileti alghinna madalamaks ja pakub tänu sellele paljudele reisijatele võimalust sõita senisest tunduvalt soodsamalt. “Dünaamilise hinnastamise puhul saavad varajased ostjad oma pileti internetist kõige soodsama hinnaga. Nõudluse ja täituvuse kasvades aga kasvab ka pileti hind,” märkis Sibrik, kelle kinnitusel on dünaamiline piletihind väga hästi vastu võetud nii Tartu, Pärnu, Narva kui ka Kuressaare liinidel.

Kui seni maksis Lux Expressi täispilet Tallinn-Haapsalu liinil 8 eurot, siis uuest aastast on internetist võimalik soetada pilet varakult hinnaga alates 2 eurost ning nõudluse kasvades kuni 9 euro eest.

Sibrik märkis, et uuest aastast Tallinna ja Haapsalu vahel 10 väljumist teenindav Lux Express plaanib lähiajal sõiduplaani liinil veelgi tihedamaks muuta ja väljumisaegu reisijate jaoks veelgi mugavamaks muuta. Alates 1. jaanuarist sõidab Lux Express Tallinn-Haapsalu liinil järgneva graafiku alusel:

Tallinnast Haapsallu: kell 10:00, 11:15, 13:30, 15.15 ja 18:30.
Haapsalust Tallinnasse: kell 06:30, 12:15, 13:30, 16:15 ja 17:30

Seni teenindasid Tallinn-Haapsalu liinil kokku 10 väljumist nii Lux Expressi kui Simple Expressi bussid, kuid uuest aastast sõidutavad reisijaid neil väljumistel vaid Lux Expressi tipptasemel bussid.

Väljumistele saab pileteid soetada alates tänasest aadressilt www.luxexpress.eu.

Head Uudised GoodNews