1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Jõuluks koju! Pühad toovad Tallinn-Tartu bussiliinile nädalavahetusel 12 lisaväljumist
Jõuluks koju! Pühad toovad Tallinn-Tartu bussiliinile nädalavahetusel 12 lisaväljumist

Jõuluks koju! Pühad toovad Tallinn-Tartu bussiliinile nädalavahetusel 12 lisaväljumist

Lux Expressi reisijad
Foto: Harry Tiits

Seoses bussireisijate arvu kasvuga pühade eelsel ajal lisab Lux Express 22. ja 23. detsembril Tallinn-Tartu liinile 12 lisaväljumist.

Lux Expressi kommertsjuhi Märt Sibriku sõnul on pühade eelsel ajal reisijaid alati palju ning enamik kohtadest saabuvaks nädalavahetuseks on juba välja müüdud. Just seetõttu tuleb bussifirma reisijate soovidele vastu ja lisab jõulupühade eelseteks päevadeks Tallinn-Tartu liinile täiendavaid väljumisi.

“Hea meel on näha, et üha enam eelistatakse transpordivahendina just ühistransporti ning nõudlus on järjest kasvamas,” rääkis Sibrik. “Et kõik soovijad pühadeks turvaliselt ja mugavalt koju ja külla saaksid sõita toome kõige suurema nõudlusega liinile sel reedel ja laupäeval pea 700 sõidukohta juurde. Lisabussid plaanime Tallinn-Tartu liinil sõitma panna ka vahetult peale jõulupühi ning vana aasta viimastel päevadel.”

Täna on Lux Expressil Tallinn-Tartu liinil igapäevaselt kokku üle 3000 sõidukohaga 62 väljumist, millest 48 teenindavad Lux Expressi ja 14 Simple Expressi bussid. Neile lisanduvad pühade eelsetel päevadel lisakohad järgmistele väljumistele:

Tallinnast Tartusse:
22. ja 23. detsembril kell 10:00, 12:00 ja 15:00

Tartust Tallinnasse:
22. ja 23. detsembril kell 14:00, 16:00 ja 19:00

Lisaväljumistele saab pileteid soetada aadressilt www.luxexpress.eu.

Head Uudised GoodNews