1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE MÄNGURILE! Parimad mängud, mis sobivad nii PlayStation 4 kui Xbox One mängukonsoolile
KINGIIDEE MÄNGURILE! Parimad mängud, mis sobivad nii PlayStation 4 kui Xbox One mängukonsoolile

KINGIIDEE MÄNGURILE! Parimad mängud, mis sobivad nii PlayStation 4 kui Xbox One mängukonsoolile

Playstation 4, Xbox One(1)
Fotod: 1a.ee

Mängukonsooliga mängimine on väga äge ja kaasahaarav ajaveetmise viis, eriti siis, kui mängijaid on rohkem kui üks. Pole oluline, kas oled parajasti Playstation 4 või Xbox One omanik, vingeid mänge leidub mõlema jaoks!

Vaatame lähemalt, millised on sel aastal olnud müügihitid ning mängusõprade seas eriti populaarsed.

Grand Theft Auto 5 – vankumatu hitt nii PlayStation 4 kui Xbox One mängijate seas

Grand Theft Auto mänguseeria on kogu mängumaailma üks olulistest legendidest. Ei ole vaja isegi Eestimaast kaugemale vaadata, et näha selle mängu tipus püsimist. Nii elektroonikapoodide kui ka internetikaupluste mängumüügi edetabelites valitsevad peamiselt just selle seeria mängud, viimasel ajal mõistagi peamiselt Grand Theft Auto 5. Eks võib vist tõesti väita, et tegu on ühe kõigi aegade edukaima mänguga.

GTA peamine edu saladus on alati olnud piiritu luba teha asju oma soovide ja ajagraafiku põhjal. Mängija saab läbi viia erinevaid missioone, mis toetavad mängu keskset lugu või lihtsalt minna linna peale ringi käima. Korda saab saata mitmesuguseid asju – näiteks varastada autosid, niisama mingit möllu korraldada või avastada kaunist linnakeskkonda.

GTA-s on alati midagi korda saata, eriti kui sul on hea ja piiramatu fantaasia, mida oskad ka rakendada. Tegelikult ei pea fantaasiat kohe kasutama hakkama, sest mängu loojad on mängu sisse lisanud küllaga – lisaks 69 põhimissioonile – väiksemaid missioone. Lisaks muudki suvalised seiklused – rohked võidusõidud, põnevad esemed, mida on võimalik koguda, golfi ja tennise mängimine, osavõtt triatlonitest ja palju-palju muud vinget.

Kogu see tegevus on sisse pandud n-ö „vabasse maailma“, mis seekord on koondunud San Andrease maakonda. See on suurem kui paljud eelmiste mänguversioonide maailmad üheskoos. Maailma tundmaõppimiseks on võimalik valida väga suure hulga mitmesuguste sõidukite vahel. Nendeks võivad olla jalgrattad, autod, mootorrattad, lennukid ning helikopterid. Esimest korda GTA mängus nüüd ka allveelaevad või muud vinged sõiduvahendid vees, maal või õhus kulgemiseks.

Mängija saab läbi viia rikkalikult adrenaliinirohkeid võidusõite, kõiksuguseid surmavõitlusi, hüppeid langevarjuga, väiksemaid missioone mitme võistkonna vahel ja palju muud sarnast tegevust, seega head ajaveetmist jätkub küllaldaselt. Lisaks on muidugi veel äge võimalus koos teiste mängijatega kogu maakonnas tõelist möllu korraldada. Ja just see asjaolu on alati olnud üks GTA leivanumbritest.

Virtuaalses GTA maailmas leidub tegevusi pikaks ajaks ning kui kõik on juba tehtud-nähtud ning kõik nurgad läbi käidud, tasub võtta veidi rahulikumalt ning jälgida pingsamalt, mis ümberringi toimub ning kui palju on veel avastamata asju, millest enne aimugi polnud. Mängul on vanusepiirang: 18+

Call of Duty: WWII – tõenäoliselt parim sõjamäng

Call of Duty mäng tuleb tagasi oma juurte juurde uue mänguga Call of Duty WWII – see on võimas kogemus, mis muudab teise maailmasõja uute mängude põlvkonna jaoks. Mängija maabub koos Normandia dessandiga ja võitleb kõige ikoonilisemates kohtades üle Euroopa.

Osaletakse maailma ajaloo ühes kõige dramaatilisemas sõjategevuses. Kogeda saab klassikalisi Call of Duty lahinguid, sõdurite omavahelisi suhteid, pingeid ja mõistagi ka sõja halastamatut kalki olemust.

See on justnagu jutustus püsivatest sõprussuhetest eri võitlejate vahel – sarnased mehed erinevatest paikadest. Nende eesmärk on ühine – nad kõik on kogunenud võitlema vabaduse eest. Mängul on vanusepiirang: 18+

Just Dance 2017

Nii Xbox One kui ka Playstation 4 pakuvad mängusõbrale mänge, mida ei liigitata tavaliste videomängude alla – selleks on näiteks muusika- ja rütmimäng „Just Dance”.

Kui sul on soov, et su lapsed rohkem liikumisega tegeleksid, siis on võimalik seda teha koos nendega ja võtta appi mäng “Just Dance 2017”. See on kogu perele mõeldud lustlik tantsumäng, mis paneb sinu perekonna (kuni kuus liiget) teleka ees tantsu vihtuma. Kõik see toimub poppmuusika parimate hittide järgi.

Mäng jälgib tantsijate liigutusi näiteks PlayStationi kaamera kaudu või nutitelefoni rakenduse “Just Dance’i” abil. Lugusid on põhimängus rohkem kui 40, näiteks Justin Bieber, Beyoncé ning Queen. Juurde saab soetada üle 200 laulu.

FIFA 18 – spordisõprade lemmik

FIFA 18 on sobiv mäng igas vanuses jalgpallisõbrale. Mängida saab üksi või koos kõikide pereliikmetega sama ekraani taga olles või otse online’s koos sõpradega. FIFA 18 on kahtlemata mäng, mida saab sel aastal jalgpallimängude austajatele kindlasti soovitada.

Playstation 4, Xbox One

Löö imelisi väravaid uue liikumissüsteemi abil ja tee seda nii jala- kui pealöökidega. Uued tsenderdamise võimalused loovad paremad ründevariandid ning palli karistusalasse lennutamine on märksa mitmekülgsem.

Mäng tutvustab esimest korda Real Player Motion tehnoloogiat. See on läbimurdeline samm ajaloos – Cristiano Ronaldo ja teised parimad jalgpallurid liiguvad täpselt nii nagu nad liiguksid väljakul päriselt. Mängul on palju toredaid lisaelemente, mis loovad ebatavaliselt eheda mängutunnetuse.

Populaarseimad mängud ja konsoolid Playstation 4 ning Xbox One leiad 1a.ee veebipoest!

Tegemist on reklaamartikliga! 

Head Uudised GoodNews