1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! Detsembris tellitud ajakiri Golf on soodne jõulukink
KINGIIDEE! Detsembris tellitud ajakiri Golf on soodne jõulukink

KINGIIDEE! Detsembris tellitud ajakiri Golf on soodne jõulukink

Ajakiri Golf nr 3-2014 kaasAjakirja Golf on detsembri jooksul 2015. aastaks võimalik tellida poole odavama hinnaga ehk 9 euroga tavapärase 18 euro asemel ning see muudab tellimise ka ideaalseks jõulukingituseks sõpradele ja lähedastele. Kaanest kaaneni lugemist väärivaid kirjaridu täis golfialane väljaanne pakub ohtralt huvitavat teavet neile, kes on juba selle eksklusiivse spordialaga tuttav, aga ka neile, kes alles tahaksid golfist midagi rohkemat teada saada. Lisaks golfimaailmas toimuvale saab ajakirja tellija teada reisidest, võõrastest maadest, tervislikust elustiilist, moest ja muust põnevast, mis kokku panduna moodustavad suure osa meie igapäevaelust.

Ajakirja Golf tellimiskampaania eesmärk on golfiuudiste levitamine kogu Eestimaa elanike hulgas. Propageerime kampaaniaga sportlikke eluviise golfi harrastades ning üheks selle mänguga tutvumise võimaluseks on olla kursis Eesti ainsa golfiajakirja vahendusel oluliste golfiuudistega,” rääkis ajakirja vastutav väljaandja Monika Kuzmina. “Meie jaoks on väga oluline Ka Eesti rahva terviseaspekt. „Teatavasti elab golfi mängiv inimene mittemängijast keskmiselt viis aastat kauem. Kuni detsembrikuu lõpuni vaid 9 eurot maksev golfiajakirja aastane tellimus on ideaalne kingitus neile, kes tervisest lugu peavad.”

Värskeim novembrikuu number räägib näiteks maailma mõjukaimast mehest, kes juhib võimsaimat riiki, seega siis Ameerika Ühendriikide presidendist Barack Obamast, kes nakatus golfipisikusse pärast seda, kui otsustas abikaasa Michelle soovitusel loobuda sinikaid tekitavast korvpallist rahulikuma ala kasuks. Lugu jutustab ka sellest, et riigipea elu pole meelakkumine ja hobi võib lisaks naudingule ka segadust tekitada.

Piret Vilborni lugu jutustab golfilembelisest eestlannast Musta Mandri lõunaosas Vikerkaaremaal ehk Lõuna-Aafrika Vabariigis. Need artiklid on vaid osake sellest põnevast õhustikust, mille toob tellijani sellele erilisele mängule üles ehitatud ajakiri Golf. Väljaannet sirvides mõistab lugeja peagi, et golf on küll aristokraatlik mäng, kuid mitte ainult aristokraatide oma. Selle võib selgeks saada ja oma elustiiliks muuta iga inimene, kes tahab olla eriline ja teha midagi erilist.

Ajakiri Golf jõuab tellija postkasti neli korda aastas ja seda saab osta kõigist suurematest müügikohtadest.

Detsembris on ajakiri igati soodne tellimiseks endale ja kingituseks sõbrale ning seda saab teha SIIN!

Hetkel on käimas heade uudiste portaali jõulustressi vähendamise kampaania “Saada südamlik ja soodne kingiidee“. Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka Ajakiri Golf. Üks kampaanias osalev õnnelik osaleja saab kingituseks ajakirja Golf aastase ajakirja tellimuse! 

Head Uudised GoodNews