1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! GoodWish: Kingi purgitäis häid mõtteid!
KINGIIDEE! GoodWish: Kingi purgitäis häid mõtteid!

KINGIIDEE! GoodWish: Kingi purgitäis häid mõtteid!

GoodWish11Pereettevõtmine GoodWish tegeleb inspiratsioonipurkide loomise ja müümisega. Häid mõtteid sisaldav inspiratsioonipurk koosneb südamlikest, inspireerivatest ning positiivsetest mõtteteradest. Lisaks käsitööna valmivatele heade soovidele leiab inspiratsioonipurgist ka magusad kommid. Seda, kellele sobib  inspiratsioonipurki kinkida ning kuidas taoline idee tekkis, saab lugeda intervjuust GoodWish’i idee ühe looja ja projektijuhiga Sandra Maria Kaeraga.

GoodWish19

Olete inspiratsioonipurke tootnud juba aasta. Millist tagasisidet olete seni saanud?

Inspiratsioonipurgikeste tagasiside on olnud igati positiivne. Inimestele meeldib see mõte ja idee, sest tegemist on kingitusega,  mis pakub rõõmu ja häid mõtteid kohe pikemaks ajaks. Samas on need teatud tüüpi inimesed, kes hindavad personaalsust, käsitööd ning iga toote erilisust.

Kust leiate häid mõtteid, mida purki pista?

Parimad mõtted tulevad elust enesest ning alati võib noppida neid kokku ka tarkade ning tuntud inimeste ütlustest. Saladus peitub selles, et tuleb leida üles see pärl, mis on tegelikult juba kõigile ammutuntud unustatud tõde.
 
GoodWish16Kui teist saavad vanavanemad, kas annate lapselastele keedise asemel aastaks kaasa purgiga häid soove?

Aga loomulikult! Meie kelder on tulevikus täidetud kaunilt pakitud inspiratsioonipurkidega ja kohe kindlasti on parim kingitus vanavanematelt purgitäis kuldseid mõtteid magusate kommidega!

 

GoodWish18Annetate 50 senti iga müügitehingu eest teenitud tulust. Kui tihti ja milliseid organisatsioone toetate?

Alguses oli eesmärgiks teha esimene annetus, kui oleme ära müünud täpselt 1000 purki. Nüüd aga vähendasime kogust täpselt poole võrra, millest on puudu vaid 176 purki. Selle täitmine peaks aega võtma umbes 4 kuud ning lubame, et  GoodNews saab esimesena teada, kelle abistamiseks see summa läheb.

Millisteks puhkudeks sobib inspiratsioonipurki kinkida? Miks on see hea kink?

GoodWish17

Inspiratsioonipurk on parim kingitus, sest sobib absoluudselt kõikidele inimestele. See ei küsi vanust ega sugu, tähtpäeva või sündmust, vaid rõõmustab kõiki kohe pikka aega! Ja purk on taaskasutatav, millesse võib hiljem panna oma lemmiktee või muud väärtuslikku  hingele ja kehale.

Telli heategevust ja positiivsust soosiv inspiratsioonipurk, kirjutades aadressile info@goodwish.ee või kodulehelt: GoodWish.ee

Hetkel on käimas heade uudiste portaali jõulustressi vähendamise kampaania “Saada südamlik ja soodne kingiidee“. Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka GoodWish. Üks kampaanias osalev õnnelik perekond saab kingituseks 4 imelist heade soovidega täidetud GoodWish inspiratsioonipurki. 

Head Uudised GoodNews