1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Finnair jätkab Tel Avivi lendudega ka talvehooajal
Finnair jätkab Tel Avivi lendudega ka talvehooajal

Finnair jätkab Tel Avivi lendudega ka talvehooajal

Juuni alguses alustas Soome lennufirma Finnair hooajaliste lendudega Iisraeli sihtkohta Tel Avivi. Täna teatas Finnair, et esialgu ainult suvehooajaks planeeritud regulaarlennud jätkavad ka talvehooajal. Samuti alustavad talvehooajal liinilennud teise Lähis-Ida sihtkohta – Dubaisse – viiel korral nädalas.

“Tel Avivi lennud on meie reisijate poolt väga hästi vastu võetud, seega otsustasime neid pikendada ka talvehooajaks,” ütles Finnairi esindaja Greg Kaldahl, “Muutunud on aga see, et tänu kohendatud ajagraafikule saame talvehooajal pakkuda veelgi paremat ühendust Finnairi teiste sihtkohtadega Euroopas ja Aasias.”

Alates novembrist toimuvad Finnairi lennud Helsingist Tel Avivi kaks korda nädalas, esmaspäeviti ja reedeti. Tallinnast on Tel Avivi mugav lennata esmaspäeviti, kui lend stardib 13.00 Helsingisse ning jõuab sealt Tel Avivi 20.05, lennuajaks 7 tundi ja 5 minutit. Mugavamaks tagasilennuks Tallinnasse sobib reede hommikul kell 11.15 Tel Avivist startiv lend, mis jõuab Tallinnasse 20.45. Lisaks on reedesel Tel Avivi tagasilennul Helsingisse head ümberistumise võimalused Finnairi erinevatele Aasia lendudele. Tel Avivi lende opereerib Airbus 320.

Oktoobrist alustab Finnair hooajaliste liinilendudega Dubaisse. Lennud toimuvad viiel korral nädalas, täiendavalt opereerib Finnair ka teisipäevaseid tšarterlende. Alates 28. oktoobrist väljuvad Dubai lennud Helsingist esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti hommikustel aegadel. Tallinnast on mugav lennata kell 6.10 väljuva lennuga, mis jõuab Dubaisse 16.30. Lennuaeg on 8 tundi ja 20 minutit. Novembrist alustab Dubaisse lendamist ka õhtune lend ning Soome lähiriikidest tulevate reisijate jaoks on lennuajad kohendatud nii, et oleksid mugavad ümberistumise võimalused kell 20.50 Helsingist Dubaisse väljuvale lennule. Tagasi lendab Finnair Dubaist esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kell 17.40, jõudes Tallinnasse 00.20. Dubai lende asub opereerima Finnairi Airbus A321ER, mis teeb oma esimesed Finnairi lennud algaval sügisel.

Finnairi talvehooaeg kestab oktoobri lõpust järgmise aasta märtsi lõpuni.

Head Uudised GoodNews