1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Välisminister Urmas Paet: Turkish Airlines’i tulek Eestisse avardab oluliselt reisimisvõimalusi
Välisminister Urmas Paet: Turkish Airlines’i tulek Eestisse avardab oluliselt reisimisvõimalusi

Välisminister Urmas Paet: Turkish Airlines’i tulek Eestisse avardab oluliselt reisimisvõimalusi

Välisminister Urmas Paet ütles täna Tallinna lennujaamas Türgi rahvusliku lennukompanii Turkish Airlines ’i Tallinna-Istanbuli lennuliini avamisel, et väga laia liinivõrguga lennufirma tulek Eestisse avardab oluliselt Eesti inimeste reisimisvõimalusi.

„ Turkish Airlines on üks maailma tugevamaid lennufirmasid ning nüüd on Eestist tekkinud võimalus lennata Istanbuli kaudu rohkem kui 200 sihtkohta maailmas,“ märkis Paet.

„Lisaks Türgile saab nüüdsest vähemate ümberistumistega ka paljudesse Aasia, Aafrika ja Lähi-Ida riikidesse,“ ütles Paet. Välisminister märkis ka, et uue lennuliini avamine aitab tihendada Eesti ja Türgi vahelisi sidemeid ning soodustab turismi arengut.

Samuti tunnustas Paet Turkish Airlines ’i otsust Eesti-suunaline lennuliin avada. „See otsus on positiivne arvestades üldist majanduskliimat ja liinikärpeid, mida lennufirmad kõikjal Euroopas teevad,“ ütles ta.

Välisminister Paeti sõnul on ka Eesti välisministeeriumi kindlaks sooviks olnud Tallinn-Istanbuli lennuliini avamine. „Oleme selle nimel teinud järjekindlalt tööd,“ lisas ta.

Head Uudised GoodNews