1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Elron lisab homsest Rapla-Tallinn liinile 6.57 täiendava väljumise
Elron lisab homsest Rapla-Tallinn liinile 6.57 täiendava väljumise

Elron lisab homsest Rapla-Tallinn liinile 6.57 täiendava väljumise

Alates homsest lisab Eesti-sisest reisirongiliiklust korraldav Elron Rapla ja Tallinna vahelisele liinile lisareisi, millega päevane väljumiste arv Rapla-Tallinn liinil kasvab 13ni. Homme liinile lisanduv neljavaguniline rongikoosseis, milles on 214 istekohta, väljub Raplast hommikul kell 6.57 ning jõuab Balti jaama kell 8.10.

“Esimene kiire lahendus tipptunnikoormuse vähendamiseks kõige kriitilisemal Rapla-Tallinn liinil on täiendava väljumise lisamine hommikul kell 6.57 Raplast Tallinnasse,” ütles juhatuse esimees Andrus Ossip. “Jälgime uue väljumise järel, kuidas olukord laabub ning koormus rongide vahel hajub. Usume, et see on oluline leevendus tipptunnikoormusele, millega hommikune töölesõit muutub märkimisväärselt mugavamaks.”

Seni väljus Raplast Tallinnasse hommikul 2 rongi – kell 7.35 ning 8.51. Täiendavalt kell 6.57 väljuval rongil on Tallinn-Väikses 5minutiline ooteaeg, misjärel ta sõidab Balti jaama.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub alates 1. jaanuarist 2014 uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. Elron kasutab 18 elektrirongi ja hetkel 13 diiselrongi. Järgneva 5 kuu jooksul lisandub veel 7 uut diiselrongi. Elron plaanib sellel aastal veda 5,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 225 töötajat.

Head Uudised GoodNews