1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. airBalticu toidutellimine ülemaailmsete uuenduste top 10s
airBalticu toidutellimine ülemaailmsete uuenduste top 10s

airBalticu toidutellimine ülemaailmsete uuenduste top 10s

Top-10-airline-innovations-2013Sõltumatu lennutööstuse ja tarbijatrendide uuringuagentuur airlinetrends.com on valinud airBalticu toidu eeltellimise parimate lennuteenuste uuenduste hulka aastal 2013.

airBalticu operatsioonijuht Martin Sedlacky: “Mul on hea meel, et airBalticut tunnustati koos nimekate innovaatiliste toodete ja teenuste pakkujatega Delta, British Airways, Qantas, Air Canada ja Norwegian. See on suurepäraseks tõukeks meile, et töötada ka teiste uuenduste kallal tulevikus.”

Eelmisel aastal tutvustas airBaltic uut toidu eeltellimise süsteemi, virtuaalkandikut, mis võimaldab reisijail oma soovide järgi kokku panna pardaeine kohe, kui nad on reisi broneerinud. Kliendid valivad meeldivad toidud virtuaalkandikule ja loovad sellega endale meelepärase eine. Nüüd on reisijatel võimalik kontrollida endale pakutavat toitu oma eelistustele, dieedile, meditsiinilistele ja usulistele ettekirjutustele vastavalt.

Reisijad saavad valida enam kui 70 toidu seast, nende seas köögivilja risotto, kala souvlaki, lõhe teriyak, grillitud sealiha ja kana vahel, mida serveeritakse ühega üheksast valitud salatist ning magustoidust, koos vabalt valitud joogiga. airBalticu kliendid saavad nüüd tellida oma pardaeine kohe kui lend on broneeritud ja ka igal teisel hetkel kuni 48 tundi enne lennu väljumist.

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

TOP 10 innovatsiooni

Head Uudised GoodNews