1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Zen-Spa’st leiad eest killukese lõõgastavat eksootikat
Zen-Spa’st leiad eest killukese lõõgastavat eksootikat

Zen-Spa’st leiad eest killukese lõõgastavat eksootikat

Foto: Zen Spa
Foto: Zen Spa

Te olete väsinud igapäevase töö rutiinist, lahendamist ootavatest muredest, üksluisest elust, kus kõik jookseb justkui ettemääratud rada pidi, pidevalt tilkuvast tinahallist taevast, mis ei lase minna loodust nautima. Te pole ammu olnud koos kogu pere või sõpradega nii, et saaksite selja taha jätta kõik selle, mis ei lase tõelisest elust rõõmu tunda. Keegi teie vennaskonnast on jõudnud tähtsa verstapostini ning tahab seda tähistada mingis erilises, seni tundmata olukorras. Teile tulid külla sõbrad või koostööpartnerid ning nendega kontoriruumi ametlikus õhkkonnas või oma kodu elutoas teleri ees istuda poleks paslik. Tahate olla kallimaga kahekesi, aga seejuures ennast hästi tunda. Mida ette võtta ja kust leida lahendus? See on olemas – seadke sammud Tallinnasse, Endla tänavale, Kreutzwald Hotel Zen-Spa’sse!

Foto: Zen Spa
Foto: Zen Spa

Võite olla kindel, et olete sattunud just selliste teenusteni, mille kogemist ei ole võimalik kahetseda! Zen-Spa on suurepärane vahepala senikogetule ning ideaalne, et teha algust ja saada teada, milline on üks meeldiv spaa.

Selle toreda lõõgastumiskoha GPS-aadress võiks olla vanalinn, rahvusraamatukogu, Vabaduse väljak, Vabadussammas – kõik need igale eestlasele teadaolevad kohad asuvad Zen-Spa vahetus läheduses. Omapärane on seegi, et teie sihtpunkt asub vanas ajaloolises hoones, mis lisab puhkusele omamoodi uut hõngu ja eripära.

Te ei pruugi oma muresid peast peletada, need jäävad ise ukse taha, sest Zen-Spa’s neile kohta pole. Uksest sisse astudes tunnetate, et rutiinne maailm, tänavamüra, meediakära, teenusepakettide, poliitiliste jageluste ning muu ärritavaga olete justkui paralleelmaailmas.

Zen-Spa on eriline

Foto: Zen Spa
Foto: Zen Spa

Aga ikkagi, miks minna Zen-Spa’sse ja mitte kuhugi mujale – selliseid häid kohti on iidses Tallinnas palju. Vastus peitub sõnas “Zen”. Sanskritikeelsest sõnast dhyana tekkinud mõiste tähendab mõtlust ja kätkeb endas õigeid eluviise ning vaimset praktikat. Seda annab edasi ka Zen-Spa kontseptsioon, lähenemine teie heaolule, mis on kokku pandud Idamaade zen-filosoofiast. Harmoonia ja rahu hinges saate läbi lõõgastuse ja seda mitte läbi aasialiku askeetluse, vaid kaasaegsete mugavuste ja tehnoloogiate kaudu.

Te ei taha hästi uskuda, et selline koht võib asendada loodust ja kardate, et kõik seal on läbi imbunud kõigest tehislikust? Muretsemiseks pole põhjust: Zen-Spa’s teie tervendamiseks ja taastumiseks kasutatavad tooted on orgaanilised ja viimase võimaluseni looduslikud, kasutatakse luksuslikku ülemaailmselt tuntud loodussõbraliku brändi Fleurs tootesarja. See on saanud inspiratsiooni maalikunstist ja tähendab lilleõit. Teid naudinguteni viivad hoolitsused on kokku pandud puuviljade elujõust ja lillemaailma värvide ning lõhnade mitmekesisusest, mis põhinevad Ayurveda teraapial ehk siis teie eest hoolitsemisel ei kasutata aparaate, vaid traditsioonilise meditsiini tarkusi. Ka pakutavad massaažid toovad teieni kogu maailma sellealased oskused Taist, Hiinast, Tiibetist, Ameerika põliselanike tarkusesalvedest. Teine sõna Zen-Spa iseloomustamiseks on tänapäevane ja see on: ÖKO.

Loodus teie ümber

Foto: Zen Spa
Foto: Zen Spa

Zen-Spa’s satute imelisse maailma: šokolaaditeraapias ümbritsevad teid Amazonase troopiliste vihmametsade igihaljad kakaopuud, massaažis paitab teie nahka Tiibeti mesi, nahahoolduse ajal tunnetab teie haistmismeel eeterlike õlide ja puuviljade aroome, kehahoolduse hetkel lebaksite nagu Maroko karmis looduses savipinnal ning teieni jõuaks ühtäkki justkui mere kosutav niiskus. Viibite korraga mitmel pool maailmas ja selle kaunimates looduspaikades. Selle vapustava kogemuse toovad teieni kogenud terapeudid ja kosmeetikud. Teid ümbritsev on looduslik, olgu see siis bambustapeet, õhku värskendav soolalamp, rahustav zen-valgustus või interjööris kasutatav puit ja kivi.

Zen-Spa’st väljudes olete taas valmis rinda pistma kogu maailma raskustega, kuid samas viite endaga kaasa positiivse ja tervisliku kogemuse ning ümbritsev näib nüüd ühtäkki kaunima ja elamisväärsemana. Üks oht on siiski olemas, kuid seegi on meeldiv: teie sõbrad ja tuttavad ei pruugi teid ära tunda, sest viimati paistsite neile ehk väsinuna, veidi vanemana, eluraskustest vaevatuna. Neile kõnnib nüüd vastu sootuks uus inimene ja võite neile vastata: tulin nooruse allikalt, Zen-Spa’st.

Veidi vajalikke teadmisi

Foto: Zen Spa
Foto: Zen Spa

Mida peaks teadma enne Zen-Spa’sse tõttamist? Seda ütlevad Zen-Spa töötajad: meil leiate eest hubase ja privaatse spaa koos saunakompleksiga, mida saate ka privaatselt rentida. Te võite selles kindel olla, sest meie populaarsus käib juba meist ees.

Vaadates erinevate spaade hinnakirju, mis pakuvad samalaadseid hoolitsusi, on me teenused kindlasti taskukohased. Samuti on meil igal kuul erinevaid pakkumisi, mis võivad teid kindlasti meeletult huvitada ja seega meieni tuua. Meie juurde on oodatud igas vanuses inimesed, kindlasti pered lastega ja paarid, sest pakume kõiki hoolitsusi ka duaalvariandis ehk kahekesi korraga. Meie saunakompleksis saate korraldada üritusi kuni kümnele inimesele. Suurt populaarsust on nii kohalike kui ka välismaalt tulnute seas saavutanud meie peopaketid. Tihti korraldatakse siin ka tüdrukute ja poissmeeste õhtuid, mille käigus saab lõõgastuda saunas koos meelepäraste snäkkide ning joogipoolisega ning tihtipeale ka erinevaid spaa-hoolitsusi kõigile peokülalistele. Ja meil on väga paindlik broneerimissüsteem, sest oleme avatud igapäevaselt, ka nädalavahetustel ja riiklikel pühadel.

Varsti on käes sügis. Kuhu veel põgeneda vihmast tilkuva taeva, kleepuva pori, pimedate õhtute ja kiusliku ilmataadi eest kui mitte Zen-Spa’sse? Meil võetakse teid alati vastu selge ja rõõmsa ütlemisega: tere tulemast imelisse tervise- ja puhkusemaailma!

Zen-Spa on üks osa hotellist Kreutzwald Hotel Tallinn. See on taskukohane ja sobilik nii turisti- kui ka äriklassi reisijatele, pakkudes trendikat ja mugavat majutust ning kiiret ja sõbralikku teenindust. Hotell renoveeriti 2014. aastal ning selles on 75 tuba, milles on standard, ZEN ja ZEN Suite toad. Hind sisaldab rikkalikku hommikusööki rootsi lauas restoranis Nipernaadi (külmad ja kuumad road) ja jõusaali, kus teie käsutuses on suur valik erinevaid trenažööre ja tõstekange. Täiendava tasu eest saate külastada sauna, lõõgastuda mullivannis ning nautida Zen-Spa teenuseid. Hotellis asub ka 3 konverentsi- ja koosolekuruumiga konverentsikeskust.

Uuri lähemalt Zen Spa võimaluste kohta SIIN!

Head Uudised GoodNews