1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Airi selle suve populaarseim sihtkoht on Horvaatias asuv Split
Estonian Airi selle suve populaarseim sihtkoht on Horvaatias asuv Split

Estonian Airi selle suve populaarseim sihtkoht on Horvaatias asuv Split

Estonian Air
Foto: Estonian Air

Suvi on aktiivne puhkuste periood, mil paljud inimesed kasutavad võimalust külastada mõnda uut atraktiivset turismi- ja suvituskohta. Sel suvel on Estonian Airi klientide seas kõige populaarsemad sihtkohad olnud Split, Nice ja Berliin.

Eurooplaste poolt eelkõige puhkusereiside sihtkohana armastatud Split on tähtis linnakeskus ja luksusliku puhkuse majakas. ’’On hea meel tõdeda, et uue sihtkohana välja pakutud Horvaatias asuv Split on meie klientide poolt väga hästi vastu võetud. Teine suvesihtkoht Nice kuulub meie liinivõrku juba mitmendat hooaega. Kuna Nice on osutunud populaarseks, siis otsustasime seda pakkuda ka sel suvel. Käesoleva aasta tulemuste põhjal veendusime taas, et reisijate huvi Nice’i lennata on endiselt suur,“ selgitas Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Elava kultuurieluga Saksamaa pealinn Berliin ei konkureeri sügavsinise mererannaga, kuid teada-tuntud arhitektuuri-, moe- ja disainimekana on olnud Eesti klientide poolt üks enimküsitud sihtkohti. ,,Eestlaste huvi suvel Saksamaale reisida on olnud läbi aegade suur ja esialgu ainult suvehooajaks avatud Tallinna-Berliini õhuliini tulemused on osutunud üllatavalt positiivseks. Seepärast otsustasime nõudlusele vastu tulla ja pikendada Berliini lende käesoleva aasta novembri alguseni. Hooajalised lennud Tallinnast Nice’i toimuvad 27. septembrini ja Splitti 28. septembrini,“ lausus Randveer.

„Kokkulepete sõlmimine koostööpartneritega 2015. aasta suvesihtkohtade osas juba käib ja lennusihtkohtade valik on vähemalt sama suur kui sel aastal ning lennuperiood osadesse sihtkohtadesse pisut pikem. Soovime siinkohal oma kliente tänada, et nad on eelistanud lennata Estonian Airiga, mis on aidanud meil reisijate arvu tublisti kasvatada. Järgmiseks suveks on meil välja pakkuda ka üks uus sihtkoht, mille avalikustame juba septembris, “ lisas Randveer.

Estonian Air on suurima turuosaga lennufirma Tallinna lennujaamas. Estonian Airi eesmärk on pakkuda regulaarseid lennuühendusi vähemalt kaks korda päevas Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus. Lisaks otselendudele pakub Estonian Air koostöös partnerlennufirmadega jätkulende enam kui 280 sihtkohta üle maailma. Näiteks on Stockholmi Arlanda, Kopenhaageni ja Amsterdami lennujaamad tähtsad transiitlennujaamad, mis pakuvad häid edasilennu võimalusi üle terve maailma.

Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm (Arlanda ja Bromma), Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim. Maist septembrini on sihtkohtade nimistus Nice ja Split, juunist augustini Pariis ja juunist oktoobri lõpuni Berliin. Detsembrist 2014 kuni märtsini 2015 toimuvad hooajalised lennud Münchenisse.

Head Uudised GoodNews