1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Vahvad jõuluäpid
Vahvad jõuluäpid

Vahvad jõuluäpid

Tigupostiga jõulukaartide saatmine on stiilne, aga kui selleks tahtmist pole, siis aitavad jõuluteemalised rakendused.

Tele2 sotsiaalmeediaguru Katrin Primaki sõnul peaks jõulupeo kutse välja saatma vähemalt kaks nädalat enne üritust ennast. “Kutse isikupäraseks kujundamiseks ja saatmiseks sobib ülihästi Punchbowl (iOSAndroid) äpp, millega saab ühe jutiga teha ära ka osalejate tagasiside ehk RSVP,“ rääkis Katrin Primak.

Huumorisõpradele soovitab Katrin Primak rakendust JibJab (iOSAndroid). „See äpp teeb kasutajast selfie, mida saab kasutada erinevate animeeritud kaartide loomiseks,“ rääkis ta. Sarnaselt toimib ElfYourself, kus saab luua animeeritud videokaarte kuni viie sõbraga. “Kaartide põhjasid on nii palju, et ka Grinch leiaks siit endale sobiva,” naeris Primak.

Christmas Meme Creator (iOS). „Vali lihtsalt galeriist oma lemmikfoto või leia äpist tuntuimad rahvusvahelised meemid ning lisa humoorikas sõnum,“ soovitas sotsiaalmeediekspert.

“Populaarsed on ka fotoraamide ja -efektide äpid, mille abil oma lemmikpilte ajakohaselt kaunistada. Selleks võib kasutada rakendusi nagu Xmas Photo Editor (iOS) või Christmas Photo Editor (Android), Christmas Photo Frames (Android) või Christmas Card Maker (iOS),” lisas Primak.

Head Uudised GoodNews