1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. UUS PORTAAL! Travely.ee pakub huvitavat lugemist reisigurmaanile
UUS PORTAAL! Travely.ee pakub huvitavat lugemist reisigurmaanile

UUS PORTAAL! Travely.ee pakub huvitavat lugemist reisigurmaanile

Santorini
Foto: Aidan Meyer

Eestlaste reisihuvi püsib jätkuvalt kõrgel ning ei näita mingeid vaibumise märke! Uus eestikeelne portaal Travely.ee annab infot reisimise kohta, toob lugejateni nii parimad reisipakkumised kui ka muu huvitava, mis seondub rändamisega, jagab head nõu, seiklusi ja ohtralt pildimaterjali hetkedest üle terve maailma!

Portaali fookus on just eestlastele huvi pakkuvatel sihtkohadel, pakkumised algavad peamiselt Tallinna lennujaamast ning on võimalikult mugavate ümberistumistega. Lisaks reisipakkumistele, millest leiab enda jaoks soodsad reisidiilid nii Euroopasse reisija kui ka Kagu-Aasia vastu huvi tundja, pakutakse rohkelt teadmisi ka uute sihtkohtade leidmiseks.

Bangkok
Foto: Sven Scheuermeier

Kuna reiside juurde käib  kohaliku kultuuri ja kokakunsti tundma õppimine, siis siinkohal tuleb Travely.ee appi, pakkudes lugejatele parimaid söögikohti ning kultuuriürituste soovitusi. Elustiili osas leiab aga häid nippe reisikohvri võimalikult nutikaks pakkimiseks ja kingisoovitusi, et Eestist saaks kaasa ikka need kõige vingemad disaini-imed.

Pariis
Foto: Alice Donovan-Rouse

Mida leiab portaalist?

Head Uudised GoodNews