1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. UUED SUUNAVIIDAD! Balti jaam sai rahvusvahelistele standarditele vastavad suunaviidad
UUED SUUNAVIIDAD! Balti jaam sai rahvusvahelistele standarditele vastavad suunaviidad

UUED SUUNAVIIDAD! Balti jaam sai rahvusvahelistele standarditele vastavad suunaviidad

Foto:  Anu Vane
Foto: Anu Vane

Balti jaama külastavatel reisijatel on edaspidi jaamahoones ja perroonidel mugavam liigelda, sest mitmele poole paigaldatud kaasaegsed infoviidad juhatavad suunda nii vajalike rongiteede kui ka hoones asuvate ettevõteteni.

Balti jaama paigaldatud viidad vastavad kõikidele rahvusvahelistele standarditele ning on üheselt mõistetavad nii eestlasele kui ka välismaisele külalisele. Balti jaama haldava Go Property AS juhatuse liikme Meelis Aabi sõnul on viitade paigaldamine seotud sooviga muuta reisijate liikumine Balti jaamas senisest veelgi mugavamaks ning luua jaamas kodune tunne.

Foto:  Anu Vane
Foto: Anu Vane

“Balti jaam on juba täna Eesti suurim kaasaegne ja dünaamiline transpordisõlm, kust käib aastas läbi ligi 11 miljonit inimest,” ütles Aab. “Tööd jaama euroopaliku väljanägemise loomiseks ja funktsionaalsuse parendamiseks käivad pidevalt – viimase aastaga on rentnike hulka lisandunud suur hulk tuntud ettevõtteid, oleme suurendanud ümbruskonna valgustust, tihe koostöö käib turvalisuse suurendamiseks turvafirma ja politseiga.”

Foto:  Anu Vane
Foto: Anu Vane

Uued suunaviidad on hästi nähtavad ka õhtul hämaras ja pimedas, sest on valgustatud. Perroonil asuvad viidad aitavad hõlpsasti üles leida vajalikud rongiteed ning piletite ostmise koha, jaamahoones aitavad viidad üles leida majas tegutsevad ettevõtted. Viitade valmistamine ja paigaldamine läks maksma ligi 5000 eurot.

Head Uudised GoodNews