1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. TRIOBETIGA PRANTSUSMAALE! Triobet otsib tulevast spordiajakirjanikku
TRIOBETIGA PRANTSUSMAALE! Triobet otsib tulevast spordiajakirjanikku

TRIOBETIGA PRANTSUSMAALE! Triobet otsib tulevast spordiajakirjanikku

triobet_estoniaEesti suurim ja vanim spordiennustusportaal Triobet otsib konkursiga tulihingelist spordifänni, kes saab võimaluse näha oma silmaga Prantsusmaal toimuvaid Euroopa meistrivõistluseid jalgpallis ning proovida kätt spordikommentaatorina. Konkursi võitjat aitab EM mängudeks ette valmistada mahlakate ütlemistega spordisõprade südamed vallutanud ajakirjanik Kalev Kruus.

Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejevi sõnul saadetakse Prantsusmaale Euroopa suurimast jalgpallipeost osa saama üks tõeline jalkafänn koos sõbraga. Õnnelikul võitjal avaneb võimalus elada kaasa neljale mängule: Prantsusmaa – Rumeenia,  Türgi – Horvaatia, Venemaa – Slovakkia ja Saksamaa – Poola. „Kutsume võistluse auhinda jalgpallifänni unistuseks, kuid lisaks unelmate reisile pakub konkurss võimaluse panna end proovile spordiajakirjanikuna. Tulevaseks spordikommentaatoriks saada soovijatele on see ideaalne võimalus karjääri alustamiseks,“ ütles Ulejev.

Konkursi võitjat juhendab eestlaste poolt armastatud spordikommentaator Kalev Kruus, kelle ütlemisi fännavad sotsiaalmeedias üle 9000 inimese. „Spordikommentaatori töö on edasi anda vahetuid emotsioone otse sündmuspaigalt nii, et vaatajatel-kuulajatel jääks mulje, et nad on ise tribüünil, osa mängust. Loodan, et Triobeti võistlusest haaravad kinni just need, kes seda elukutset kaaluvad,“ rääkis Kruus. Kohapeal on ülesandeks toota kirjalikke postitusi Triobeti blogisse ning teha erinevaid pildi-, video- ja tekstipostitusi sotsiaalmeedia kanalites.

Konkursil osalemiseks tuleb teha kuni 1-minutiline videotutvustus, mis selgitaks kandidaadi motivatsiooni Prantsusmaale sõitmiseks. „Oma kandidatuuri on ülesse seadnud noormehed Elvast, Narvast, Pärnust ja Tallinnast. Üks kandidaat on ülesandele lähenenud eriti loominguliselt ning kirjutanud enda põhjustest isegi laulu. Usun, et konkurents saab olema tugev, kuid ka auhind on pingutuse vääriline,“ lisas Ulejev. Kokku on seni laekunud 9 jalkafänni videod, teiste hulgas ka juuksuri ja näitleja Lauri Pedaja oma.

Võistlusvideo on võimalik esitada aprilli lõpuni. Võidab see, kelle video kogub Facebookis kõige rohkem hääli. Auhind „Jalgpallifänni unistus“ sisaldab edasi-tagasi lennupiletid Prantsusmaale, hotellimajutust 4-tärni hotellis, kohapealset transfeeri mängudele, pileteid neljale mängule, 1000 eurot taskuraha ja toimuva paremaks jäädvustamiseks Go-Pro kaamerat. Konkursi tingimustega saab lähemalt tutvuda SIIN!

Head Uudised GoodNews