1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Savoy Boutique Hotellist sai kolmas ametlikult tunnustatud viietärnihotell Tallinnas
Savoy Boutique Hotellist sai kolmas ametlikult tunnustatud viietärnihotell Tallinnas

Savoy Boutique Hotellist sai kolmas ametlikult tunnustatud viietärnihotell Tallinnas

Savoy Boutique Hotell
Savoy Boutique Hotell

Eile pärastlõunal selgus hotellindusekspertidest koosneva järgukomisjoni otsus Savoy Boutique Hotelli tärnide taotluse kohta. 2013 aastal Travel Awards’i poolt Eesti parimaks butiikhotelliks hinnatud hotellile omistati ametlikult viis tärni.

Savoy Boutique Hotelli juht Edith Mihkelson leidis, et kaasaegsete, üle-euroopaliste standardite järgi kinnitatud viis tärni on oluline tähis: “Selle suurepärase uudise teeb väga eriliseks tõsiasi, et Eestis on uute kategooriate kohaselt viietärnihotelle alates tänasest koos meie majaga kõigest neli: kolm neist tegutsevad Tallinnas. Viie tärni järgunõuete vastavuse nimel on järjekindlalt tegutsetud ja protsessi käik oli küllaltki aeganõudev. Kindlasti on tänane komisjoni otsus nii TallinnHotelsi keti kui ka Savoy Boutique Hotelli suur töövõit.”

Mihkelson lisas, et viie tärni hotellide hulka kuulumine annab nii võimaluse kui garantii kõrgetasemelisele Eesti esindamisele majutus- ja toitlustusvaldkonnas.

Alates 2011 aasta maist kehtib kõigile Euroopa hotellidele tärnisüsteem Hotelstars Union, et ühtlustada kogu kontinendi tärnikategooriad. Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu andmetel on tänaseks omaks võetud standardite järgi hinnatud juba valdav osa Eesti hotellidest. Viietärnihotellide hulka kuuluvad lisaks Savoy Boutique Hotellile veel Hotel Schlössle, Hotell Telegraaf ja Pädaste Mõis.

Savoy Boutique Hotell on TallinnHotelsi keti kõige luksuslikum hotell, mis asub Tallinna südalinnas, Suur-Karja tänaval. TallinnHotelsi ketti kuuluvad lisaks Savoy Boutique Hotellile veel neli Tallinna hotelli: 2014 juunis avatav äriklassi Hotell Palace, vanalinnas asuvad Hotell Bern ja Taanilinna Hotell ning sadamapiirkonnas paiknev City Hotel Portus.

Head Uudised GoodNews