1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Parimad kasvuhooned toidu kasvatamiseks
Parimad kasvuhooned toidu kasvatamiseks

Parimad kasvuhooned toidu kasvatamiseks

Meie kliimavöötmes ei ole kasvuperiood pikk ja selleks, et võimalikult pikka aega endale ise toitu kasvatada või kasvatada selliseid saaduseid, mis vajavad soojemat kasvukeskkonda, on nutikas kasutada kasvuhoonet. Kasvuhooned võivad aga olla väga erinevad, nii ümarad kui kandilised, valmistatud klaasist kui ka plastikust. Millised on aga parimad kasvuhooned, milles kasvatada omale ja kogu perele värsket toitu? Räägime sulle alljärgnevalt täpsemalt, millised on parimad kasvuhooned. Tutvu meie soovitustega ja valmistu kevadisteks aiatöödeks juba varakult!

Parimad kasvuhooned värske toidu kasvatamiseks

Juba eelnevalt märkisime ära, et kasvuhooned võivad olla väga erinevad. Nende peamine erinevus tulebki suuruse, materjali kui ka kuju poolest. Oled kindlasti märganud, et on kodusid, mille hoovis ilutseb kas kuppelkasvuhoone või hoopiski klassikaline kandiline kasvuhoone. Mõned neid on valmistatud pleksist, plastikust või hoopiski klaasist. Milline neist on aga parim?

Keeruline on välja tuua ühte ja ainust kasvuhoonet, mis on kõikidest kõige parem, sest see, milline on parim kasvuhoone ühele, ei pruugi vastata aga teiste inimeste ootustele ja vajadustele. Aga seda võime kindlasti väita, et parimad kasvuhooned erineva disaini ja suurusega leiad kindlasti Hansaposti kui ka Kaup24 e-poodidest. Heida pilk valikule, et leida sealt parimad kasvuhooned, kus kasvatada tomateid, kurke, aga miks mitte ka mõnda eksootilist puuvilja nagu melonit või arbuusi. 

Parimad kasvuhooned e-poest

Kuidas valida välja see õige kasvuhoone? Kui oled üks neist, kes hindab väärtustab enda aega ja eelistab teha kõikvõimalikud ostud e-poest, siis järgi meie soovitusi ja soeta parimad kasvuhooned veebist. 

Kasvuhoone valikul tasub alustada suurusest. Küsi endalt, kui suurt kasvuhoonet soovid. Sind aitab see, kui mõtled, mida ja kui palju soovid selles kasvatada. Mõtle sellele, millised on sinu ja sinu pere vajadused ning kas soovid kasvatada ka enda heale sõbrale head ja paremat. 

Teise sammuna saab mõelda kuju peale. Nagu sa juba tead, siis kasvuhooned võivad olla erineva kujuga. Klassikalised kasvuhooned on heaks valikuks siis, kui soovid seda toidusaaduste kasvatamiseks, aga aina enam loovad inimesed selliseid kasvuhooneid, mida saab kasutada mitmel otstarbel. Nii lisatakse sinna sisse ka laud ja toolid, et seal mõnusalt aega veeta, hommikukohvi nautida või raamatut lugeda. Sellisteks puhkudeks võib valida suurema ja näiteks kupli kujuga kasvuhoone.

Kolmas ja viimane samm on mõelda materjali peale. Materjal mängib rolli ka kasvuhoone hinnas. Klaasist parimad kasvuhooned võivad olla väga kallid, seda nii materjalikulu kui ka disaini poolest. Odavamast hinnaklassist võib leida kasvuhooned, mis on kaetud plastikuga. Keskmisest hinnaklassist on pleksiklaasiga kaetud kasvuhooned. Milline on neist parimad kasvuhooned? See sõltub sinu vajadustest ja võimalustest.

  • Tutvu laia valikuga Hansaposti kui ka Kaup24 e-poodides ja leia endale sobiv kasvuhoone, kus kasvatada head ja paremat värviliseks toidulauaks.

Head Uudised GoodNews