1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. NOORTELE! Lux Express langetab noorte bussipiletihinda
NOORTELE! Lux Express langetab noorte bussipiletihinda

NOORTELE! Lux Express langetab noorte bussipiletihinda

lux_expressLux Express langetab Tallinn-Tartu liinil kuni 26-aastastele noortele piletite alghinda ja muudab hinnakirja dünaamiliseks.

Lux Expressi müügijuhi Sander Lõhmuse sõnul soovib Lux Express, et bussisõidud oleks noortele võimalikult soodsad ning et noored inimesed, kes Tallinna ja Tartu vahel liiguvad ja kasutavad reisimiseks busse, ei peaks raha säästmise nimel tegema kompromisse reisimugavuse arvelt.

Kui täispilet maksab Lux Expressil Tallinn-Tartu liinil 8 kuni 12 eurot, siis kuni 26-aastastele noortele hakkavad Lux Expressi piletid maksma 5.20 kuni 7.80 eurot.

Sarnaselt Lux Expressi üldisele hinnastamise loogikale muutub ka noortele mõeldud bussipileti hind dünaamiliseks. “Nii nagu teiste piletite puhul hakkavad ka noortele mõeldud piletite erihinnad sõltuma nõudlusest ja pileti ostu ajast. Samas jääb noorte erihind alati madalamaks kui kõige madalam täispileti alghind,” selgitas Lõhmus.

Soodsaid bussipileteid saavad kuni 26-aastased noored soetada Lux Expressi kodulehelt ning soodustused on ühtsed kõikidel nädalapäevadel ja väljumistel.

Noortesoodustuse puhul on tegemist Lux Expressi poolt vabatahtlikult kehtestanud soodustusega.

Head Uudised GoodNews