1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Linda Line alustab tänasest reisiveo hooaega
Linda Line alustab tänasest reisiveo hooaega

Linda Line alustab tänasest reisiveo hooaega

Linda-Line-allikas-Pealinn.jpgTallinn-Helsingi reisiliini kiirlaevaga teenindav Linda Line alustas tänasest uut reisijate veo hooaega.

Alates tänasest saab Tallinna ja Helsingi vahel sõita taas ka kiirkatamaraaniga. Linda Line katamaraan Karolin on hooaja alustamiseks valmis ja laev pakub nüüd taas kiireimat ühendust Tallinna ja Helsingi kesklinna vahel.

Linda Line’i juhataja Enn Rohula sõnul oli selle aasta talv pehme ja ettevalmistused navigeerimishooaja alguseks sujusid plaanipäraselt. „On olnud kevadeid, kus reisijad on pidanud ootama võimalust kiireks sõiduks kesklinnast kesklinna aprilli lõpuni, sel aastal alustame juba märtsi lõpus,“ meenutas Rohula.

Kuni 11. aprillini on Linda Line sõidugraafikus neli kuni kuus väljumist päevas mõlemas suunas. Tihedam sõidugraafik on reedeti ja pühapäeviti mil nõudlus on kõige suurem. “Selleks hooajaks oleme värskendanud ka laeva
menüüd ning loodame pakkuda veelgi paremat ja kiiremat teenust,” lisas Rohula.

Alates 12. aprillist lisab Linda Line sõidugraafikusse veel täiendavaid väljumisi suurendades igapäevaste väljumiste arvu kuueni päevas. Linda Line pakub kiireimat ühendust Tallinna ja Helsingi kesklinna vahel. Kiirlaevaga jõuab Tallinnast Helsingisse kõigest 100 minutiga, mis on kiireim võimalus reisimiseks kesklinnast kesklinna. Linda Line sõidugraafikuga saab tutvuda SIIN.

Head Uudised GoodNews