1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Hea uudis noortele! Lux Express langetab piletite hinda noortele
Hea uudis noortele! Lux Express langetab piletite hinda noortele

Hea uudis noortele! Lux Express langetab piletite hinda noortele

lux_express.jpgLux Express langetab alates tänasest Tallinn-Pärnu liinil kuni 26-aastastele noortele piletite alghinda ja muudab hinnakirja noorte jaoks paindlikuks.

Kuni 26-aastased noored saavad Tallinna ja Pärnu vahel Lux Expressiga sõita umbes kaks korda odavamalt võrreldes pileti täishinnaga ning noortele mõeldud piletite erihinnad hakkavad sõltuma nõudlusest ja pileti ostu ajast. “Noorte erihind on nüüd tunduvalt madalam kui kõige soodsam täispileti hind. Samas saavad noored osta bussipileteid eriti soodsalt olles paindlikud reisi väljumise aja suhtes,” selgitas Lux Expressi müügijuht Sander Lõhmus.

Kui täispilet maksab Lux Expressil Tallinn-Pärnu liinil 6 kuni 9 eurot, siis kuni 26-aastastele noortele hakkavad Lux Expressi piletid maksma 3.60 kuni 5.40 eurot. Soodushindadega piletid on müügil alates tänasest, hinnad kehtivad alates 5. aprillist väljuvatele reisidele.

“Lux Expressi eesmärgiks on, et bussisõidud oleksid noortele võimalikult soodsad ning et noored inimesed, kes kasutavad reisimiseks busse, ei peaks raha säästmise nimel tegema kompromisse reisimugavuse arvelt,” lisas Lõhmus.

Noortesoodustuse puhul on tegemist Lux Expressi poolt vabatahtlikult kehtestanud soodustusega. Soodsaid bussipileteid saavad kuni 26-aastased noored soetada Lux Expressi kodulehelt ning soodustused on ühtsed kõikidel nädalapäevadel ja väljumistel.

Lux Expressi sooduspileteid saavad kuni 26-aastased noored osta ka Tallinn-Tartu ja Tallinn-Narva liinidel. Kui täispilet maksab Lux Expressil Tallinn-Tartu liinil 8 kuni 12 eurot, siis kuni 26-aastastele noortele maksavad piletid 5.20 kuni 7.80 eurot. Noorte soodushind Tallinn-Narva, Sillamäe liinil on 6 eurot (täispileti hind vastavalt 10-13 ja 9-12 eurot) ja Tallinn-Jõhvi, Kohtla-Järve liinil 5 eurot (täispileti hind 8-11 eurot).

Head Uudised GoodNews