1. Avaleht
  2. Kas sina teadsid?
  3. Eestlaste seas on populaarsed spaahotellide aastavahetuspaketid
Eestlaste seas on populaarsed spaahotellide aastavahetuspaketid

Eestlaste seas on populaarsed spaahotellide aastavahetuspaketid

fireworks-01-1538318Eesti inimestele meeldib uut aastat vastu võtta peol, kus on korraldatud nii kultuuriprogramm kui ka toitlustus ja majutus. Kõige populaarsemad on spaahotellide aastavahetuspaketid. Enamik aastavahetusüritustest on välja müüdud ning saadaval on veel viimased vabad kohad.

Aastavahetuse paketid tulid müügile juba oktoobris. Kõige rohkem ostetakse spaahotellide pakette, mis sisaldavad majutust koos aastavahetuse üritusega ning mille hinnas on meelelahutusprogramm koos toitlustuse ja ilutulestikuga. Lisaks paketis sisalduvatele teenustele broneeritakse spaaprotseduure ja hotelli jäädakse enamasti mitmeks ööks. Spaahotellide astavahetuspakettide hinnad algavad 95 eurost inimese kohta.

“Enamik spaahotelle on aastavahetuseks juba broneeritud. Jäänud on veel vaid üksikud vabad toad ja viimased pääsmed aastavahetuspidudele. Neil, kelle plaanid on jäänud viimasele hetkele, tasub kiiresti ühendust võtta, et selgitada välja, kas mõni broneering on tühistatud ja õnnestub veel kohti saada,” kommenteerib Estraveli Balti tootesuuna direktor Malle Pottsepp.

Kõige populaarsemad aastavahetusüritused on sel aastal järgmised:

  • Laulasmaa SPA aastavahetuspakett ja pidu “Imedemaa”, kus esinevad Ott Lepland ja Liis Lemsalu bändiga. Pakett sisaldab 2 ööd hotellis koos hommikusöökidega ning aastavahetuse gala-õhtusööki tervitusjoogiga.
  • Vihula mõisa aastavahetuspakett, kus esineb Laura Põldvere koos Raivo Tafenauga. Pakett sisaldab 1 ööd majutust hommikusöögiga ja 4-käigulist aastavahetuse õhtusööki koos tervitusjoogiga.
  • Dorpati hotelli aastavahetuspakett, mille hinnas on 1 öö hotellis koos hilise hommikusöögiga, aastavahetuspidu rikkaliku peolaua ja joogivalikuga ning pääsmed ööklubisse.
  • Saka mõisa aastavahetuspakett, mida on broneerinud eelkõige need, kes eelistavad peomelule rahulikku puhkust ürgses looduses. Pakett sisaldab 1 ööd majutust koos hommikusöögiga ning buffet-õhtusööki koos tervitusjoogiga.

 

Head Uudised GoodNews