1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! Pane jõulukingituse saaja meenutama Eesti tuntumaid lauljaid!
KINGIIDEE! Pane jõulukingituse saaja meenutama Eesti tuntumaid lauljaid!

KINGIIDEE! Pane jõulukingituse saaja meenutama Eesti tuntumaid lauljaid!

Kui ostid head jõulukingi ideed, siis siinkohal võivad appi tulla osaühingu Loovhoog mängulised ruudupildid Eesti POP 25 nais- ning meeslauljast. Need on just heaks ajaviiteks aasta pimedamatel aegadel ning lubavad proovile panna nii oma teadmised estraadist kui ka osavuse ja nupukuse.

Mäng võib tekitada hasarti 

Tegemist on omanäolise tootega, mis on sisuliselt kompaktsed värvimiskaardid. Mäng võib tekitada hasarti, kuid samas sunnib ka süvenema. Pakis on 25 laulja pildid, mis on peidetud peenele ruudustikule. Ruudustik on nummerdatud numbritega 1 kuni 4. Vastavate toonidega ruudustikku värvides tuleb nähtavale tuntud nais- või meeslaulja pilt. Värvitoone võib valida ise, pilt võib olla ühe- või mitmevärviline, seega igaühe värvitud pilt on omanäoline.

eestipop_karbidTeadmised saab proovile panna tuntud ja hinnatud artistidega

Detailne juhend koos ruudustiku aluseks olevate lauljate fotodega on karbis. Originaalfotod on pärit Eesti Rahvusringhäälingu Fotoarhiivist. Nais- ja meeslauljaid leidub nii varasemast perioodist, kuid on piisavalt ka kaasaja tuntuid ja hinnatuid artiste.

eestipopmehedPõnevaid mänge ka teistes valdkondades

Loovhoog on vahepeal üllitanud ka mälumängusarja Taskutark, millesse kuulub 6 erinevat toodet/teemat: sport, teekond, sõidukid, universum, inimene, putukad. Küsimused on koostanud erinevad muuseumid ja teadusasutused, ühes kaardipakis on 50 asjalikku küsimust. Igal kaardil on ühel pool küsimus ja teisel pool vastus koos lisateabega.

taskutark_putukad_avatud

Kõik need mängud on välja arendatud ja toodetud Eestis ning sobivad igati Jõuluvana kingikotti.

Jüri Kukk Ajakirjanik