1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! Kingi Salasõna hea elu loomise plaat “Armastusega iseendale”
KINGIIDEE! Kingi Salasõna hea elu loomise plaat “Armastusega iseendale”

KINGIIDEE! Kingi Salasõna hea elu loomise plaat “Armastusega iseendale”

III_plaadi kaas_armastusegaSalasõna annab välja hea elu loomise praktikate sarja, et inimestel oleks tõhus, lihtne ja praktiline abivahend argistressi leevendamiseks. Salasõna plaatidel kõlavad juhendatud meditatsioonid ehk meelerännakud lõõgastavad keha ja meelt. Rahuseisundis käivituvad inimese loomuomased tervendavad kehaprotsessid ning taastub vaimne ja emotsionaalne tasakaal. Uuringutega on kindlaks tehtud, et meditatsiooni praktiseerivatel inimestel on parem tervis, selgem visioon oma tulevikust ja õnnelikumad suhted.

„Armastusega iseendale“ on Salasõna kolmas plaat, kus tutvustatakse lihtsat elutõde: armastus saab alguse oskusest väärtustada iseennast. Usume, et kõik probleemid saavad alguse armastuse puudusest ja seetõttu saab kõiki probleeme lahendada armastuse abil. Iseenda armastamine on kõige algus. Inimene, kes teab enda väärtust, on kindlameelne ning tal on jõudu tulla toime elu väljakutsetega.

Salasõna plaadil kõlab kuus lugu. Meelerännakud suurendavad eneseusku ja sisemist väge, aitavad sisemise kriitikuga sõbraks saada ning endale ja teistele andestada. Lisaks kõlavad plaadil väeloits ja kaunis laul. Meelerännakute autorid on salasõnalised, muusika on loonud Glen Pilvre ja Kadi Toom. Väeloitsu juures oli abiks Kaido Kodumäe (muusika autor ja kitarrid).

Tutvu lugudega ja kuula katkendeid Salasõna kodulehel.

Head Uudised GoodNews