1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! Kingi daamile Armina ilupoe kinkekaart
KINGIIDEE! Kingi daamile Armina ilupoe kinkekaart

KINGIIDEE! Kingi daamile Armina ilupoe kinkekaart

AW0038 BDetsembrikuus kestab e-butiigis Armina.ee sooduskampaania. Soodsate kleitide hulgas on glamuurseid ja peeneid kleite, võluvaid minikleite ja kütkestavalt moodsaid igapäevakleite.

Lisaks on Armina e-poes müügil ka Karaja kosmeetika, erinevad hitt- ja eksklusiivsed tooted, mida kõikjalt ei leia, juuksehooldusvahendid ja juuksetarvikud ning mitmeid tervislikke tooteid. Sel aastal alustas Armina ka Eesti disainerite loomingu müügiga.

Ühe brändina on Armina e-poes müügil HoseWear tooted, milles on kokku saanud heategu ning kvaliteetne toode. HoseWear tooted on valmistatud kellegi või millegi päästmisest ehk tuletõrjevoolikutest.

HoseWear toote sünni taga on pikk protsess. Protsess algab voolikute toomisest mõnest tuletõrjedepoost, sealt liiguvad voolikud HoseWear stuudiosse ja disainer vaatab, mis voolikust ning mida võimalik teha on. Mõnda voolikut on olemas ainult 1 rull, samas on teist voolikut pea 50 rulli, seega on esialgu vaja välja mõelda, millistest voolikutest saavad kotid ja millistest aksessuaarid. Kui kõik on selge, siis tuleb voolikud lahti lõigata, ära pesta ja triikida. Peale seda saab sellele materjalile uut elu andma hakata.

Hetkel on käimas heade uudiste portaali jõulustressi vähendamise kampaania “Saada südamlik ja soodne kingiidee“. Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka Armina Women OÜ. Üks kampaanias osalev õnnelik võitja saab kingituseks Armina Women OÜ 25 eurose kinkekaardi!

Tutvu Armina e-poega SIIN!

Head Uudised GoodNews