1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE ISEENDALE! Miks valida just sülearvuti?
KINGIIDEE ISEENDALE! Miks valida just sülearvuti?

KINGIIDEE ISEENDALE! Miks valida just sülearvuti?

Fotod: 1a.ee

Tänapäeva kiirelt arenevas ühiskonnas ei jõua tihtipeale tavainimesed infotehnoloogia arengutrendidega võidu joosta. Moodsad 360 kraadi pöörleva ekraaniga tahvelarvutid, tahvel-sülearvuti hübriidid, sülearvutid. Kõlab ahvatlevalt, kas pole?

Kas keskpärased sülearvutid jäävad moodsate hübriidide varju ja ei leia enam kasutust?

Sülearvutite trend jätkub

Tänapäeval on sülearvutid kasutuses pea igas kodus ja kontoris. Kogu tarkus on kogunenud arvutitesse, milleta on lausa võimatu läbi ajada.

Kindlasti on sülearvutitel praktiline väärtus ka tulevikus. Mida aeg edasi, seda rohkem võetakse kasutusele üha töökindlamaid arvuteid ja teps mitte enam niivõrd krõbedate hindadega. Just vastupidi – ka madalamate hindadega sülearvutid saava tänapäeval olla töökindlad ja oma disaini poolest vägagi pilkupüüdvad.

Olgugi, et sa võib-olla kasutad arvutit vaid mõni tund päevas, loed uudiseid, kirjutad elektronkirju või tegeled tekstitöötlusega, arvutist on saanud tänaseks päevaks loomulik osa meie igapäevaelus.

Igal tööpostil leidub vähemalt üks sülearvuti, mida kasutatakse töö tegemiseks. Seega võime kindlad olla, et sülearvutid ei kao mitte niipea aja hõngu.

Käesolevas artiklis teemegi põgusalt juttu sülearvutitest. Toome sinuni fakte sellest, kas soodsad sülearvutid on töökindlad ja miks soovitame osta just Asus sülearvuti.

Kas soodsad sülearvutid on töökindlad?

Tänapäeval on üpriski keeruline leida endale soodsa hinna ja hea kvaliteediga sülearvutit. Tihtilugu pruugi kokku sobida sõnad odav ja kvaliteetne. Miks see nii on?

Nii veebipoodides kui ka elektroonikapoodides on kaubavalik erakordne. Seega, kui sa igapäevaselt ei ole kursis hetkel turul pakutavaga ja töökindlate mudelitega, on valikut teha suhteliselt raske. Soodsa hinnaga mudel ei pruugi alati olla ka töökindel. Samas krõbeda hinnaga äriklassi arvuti jaoks jääb kogutud rahast väheks.

Ei jäägi muud üle, kui end asjaga kurssi viia ja otsida lahendusi – milline on soodne, kuid töökindel sülearvuti?

Milline sülearvuti endale valida?

Turul pakutakse laias valikus erinevate firmade sülearvuteid – Dell, Acer, Asus, HP, Lenovo jt. Millise firma oma endale valida? Üldiselt ei ole soovitatav valida arvutit üksnes brändi nime järgi. Selline lähenemine võib sind alt vedada, sest igal arvutitootjal on nii suurepäraseid, väga häid aga ka natukene kehvema kvaliteediga mudeleid.

On oluline, et sülearvuti valikul tuleb kindlasti arvestada eeskätt enda vajadustega.

Soovitused sülearvuti valikul

Kui sa oled teinud selgeks enda soovid ja ootused, tasub siiski tähelepanu pöörata ka arvutite tehnilistele andmetele.

Sülearvuti valikul on olulised:

  • ekraani suurus ja optimaalne kaal;
  • aku kestvus;
  • olemasolev operatsioonisüsteem (Windows 10);
  • tehnilised näitajad (kõvaketas, protsessor);
  • olemasolevad liidesed (AUX, USB, WiFi);
  • korpuse vastupidavus.

Nagu nimigi ütleb, on sülearvutid loodud eeskätt kaasas kandmiseks. Seega on tähtis, et see oleks piisavalt kerge ja oleks mõõtmete poolest sobilikus suuruses. Soovitame sul valida selline arvuti, mille ekraani suurus jääb 14–15 tolli piiresse. Taolise suurusega ekraaniga on hea ja mugav töötada.

Liikuv inimene kasutab sülearvutit kõikjal – kodus, kontoris, kohvikus, raamatukogus. Seepärast on oluline, et arvuti aku kestaks piisavalt kaua.

Sama oluline, kui ekraani suurus, on tähtis ka see, et arvutil oleks operatsioonisüsteem. Vastasel juhul tuleb see juurde osta, mis kokkuvõttes tõstab arvuti hinda märkimisväärselt. Hetkel on turul üheks uuemaks tarkvaraks Windows 10 operatsioonisüsteem.

Sülearvutite üks olulisemaid tehnilisi näitajaid on kindlasti kõvaketas. Mida see tähendab? Kõvaketas säilitab arvutis olevat informatsiooni. Arvutitel on näiteks olemas HDD ja SSD kõvakettad. Kuna kogu informatsioon talletatakse kõvakettale, on oluline jälgida arvutitel ka kõvaketta mahutavust (näiteks 500 GB).

  • HDD on standardne kõvaketas
  • SSD on uus ja tehnoloogiliselt väga kiire kõvaketas

Liidesed nagu näiteks AUX, USB ja WiFi võimaldavad arvutisse ühendada mobiiltelefoni, fotoaparaati, mobiilset internetti jt vajalikke seadmeid. Seega on oluline jälgida, et soetataval arvutil oleks olemas ka kõik vajaminevad liidesed.

Lõpetuseks pööra tähelepanu arvuti korpusele. Tihtilugu on odavatel masinatel plastmassist korpused, kuid leidub ka erandeid. Väga head korpused on alumiiniumist (näiteks Asus sülearvutid).

Asus sülearvutid – vastupidavad, töökindlad ja suurepärase hinnaga arvutid

Ühed töökindlamad ja hea hinnaga masinad on kindlasti Asus sülearvutid.

Asus on saavutanud suure edumaa teiste ettevõtete ees tänu oma toodete kvaliteedile. Võrreldes konkurentidega on Asus sülearvutite hinna ja kvaliteedi suhe lausa muljetavaldav.

Suurepärase disainiga sülearvutid ja ideaalsed nii mõõtmete kui kaalu poolest. Saadaval on alumiiniumist korpusega Asus VivoBook Pro ja ZenBook. Mida paremat veel oskaks tahta?

Suurepärased Asus sülearvutid leiad 1a.ee netipoest, kus hinnad jäävad vahemikku 300–1700 eurot. Valikus on rohkem kui 100 moodsat ja kvaliteetset Asus sülearvutit.

Tee oma ostud SIIN leides endale sobiv ja vastupidav Asus arvuti juba täna!

Meie netipoes on mõistlikud hinnad ja suurepärane klienditeenindus.

Toredaid oste!

Tegemist on reklaamartikliga! 

Head Uudised GoodNews