1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGID LEMMIKULE I Ära unusta oma lemmikloomi jõuludel meeles pidamast!
KINGID LEMMIKULE I Ära unusta oma lemmikloomi jõuludel meeles pidamast!

KINGID LEMMIKULE I Ära unusta oma lemmikloomi jõuludel meeles pidamast!

Jõuludel peetakse meeles oma kõige lähedasemaid ja tehakse neile kingitusi, mis toovad jõulurõõmu. Jõuludel on küll kõige olulisem veeta aega perega, aga see maagiline tunne, kui avad kaunilt pakitud kingituse, mis on tehtud just sinule mõeldes… oleme ausad, see toob naeratuse suule!

Foto: Merje Miller

Kui teed perele kingitusi, ei tohiks unustada ka karvaseid pereliikmeid ja poetada kuuse alla midagi ka kiisule või kutsule, kes ju ka jõuluõhtul perega koos istuvad ja vaatavad, kuidas teised kingitusi avavad.

Mis loomale kingituseks sobib?

Kõige parem kingitus lemmikule on kahtlemata hea snäkk, mille üle neil alati hea meel on.

Foto: Merje Miller

Aga väga hea on ka mõni mänguasi, millega koos mängida. Eriti kassid kipuvad suurest elevusest uue mänguasja üle igasuguseid naljakaid trikke tegema, mis jõuluõhtu jälle mõnusamaks muudavad.

Lemmikud ei pane ka pahaks, kui neile kinkida midagi tarvilikku, näiteks uus sööginõude komplekt – seda on niisamagi ehk vaja, aga jõuluõhtul uuest komplektist konservi süüa – see loomakest juba ükskõikseks ei jäta.

Foto: Merje Miller

Ka loomal võivad päkapikud käia

Me ju kõik mäletame lapsepõlvest, kui tore oli leida sussi seest üllatus. Sama võib teha karvasele lapsele, kes rõõmustab kindlasti igahommikuse päkapiku toodud snäki üle.

Selleks võib olla tavaline pisut erilisemalt serveeritud snäkk, aga ka spetsiaalne loomade advendikalender, mille avamist lemmik igal hommikul õhinal ootab.

Foto: Merje Miller

Aga kui soovid juba pakendatud kingitust või päris lemmikute advendikalendrit, leiad ilusti pakitud jõulukingitused kiisudele-kutsudele leiad siit! Kingipakis on nii midagi maitsvat kui lõbus mänguasi loomakesele.

Head Uudised GoodNews