1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. KASUTUST KASULIKUKS! Do Good alustas lastele kasutatud rõivaste kogumise kampaaniat
KASUTUST KASULIKUKS! Do Good alustas lastele kasutatud rõivaste kogumise kampaaniat

KASUTUST KASULIKUKS! Do Good alustas lastele kasutatud rõivaste kogumise kampaaniat

Do Good logoMTÜ Do Good kutsub üles kevadise suurpuhastuse raames kappidest leitud ja võib olla juba väikesekski  jäänud pidulikud rõivad ja jalanõud tooma MTÜ  kogumispunktidesse Tallinna kesklinnas, Peetrikülas ja Viimsis. Kogumiskampaania on tänaseks edukalt kestnud juba 1,5 kuud, ning heade inimeste poolt on toodud  üle 50 piduliku  kleidi ja ülikonna, lisaks jalanõusid. Samuti võetakse jooksvalt vastu teisi korralikke, tänapäevaseid ja puhtaid riideid, jalanõusid, lastetarbeid jt asju.

“Meie seas on palju raskustes ja paljulapselisi peresid, kelle jaoks on suur probleem leida pere eelarvest raha laste koolilõpu riiete ja jalanõude tarbeks.  Kui lapsi on peres mitu, on see ühe korraga väga suur summa, mis tuleb perel leida. Seetõttu soovimegi  selliste perede, aga ka turvakodudes viibivate laste jaoks koguda  pidulikke kingi, kleite, ülikondi jms.  Tuua võib riideid ja jalanõusid lasteaia lastest abiturientide suurusteni välja.  Annetatud asjad toimetatakse Tallinna turvakodude lastele ning koostöös Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liiduga raskustes suurperedele.”  tõdeb MTÜ juhatuse liige Laura Johanna Derkun.

MTÜ Do Good tegeleb peamiselt headelt inimestelt asjade kogumise, nende vajaduspõhise vahendamisega turvakodudele, lastekodudele ja raskustes peredele ning rõõmsate üllatuste valmistamisega nendele lastele. Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

MTÜ tegemistega saab tutvuda SIIN või SIIN! 24.mail algusega kell 15.00 toimub infoüritus koostööpartneritele ja uutele vabatahtlikele. Info ja registreerimine laura@dogoodestonia.eu .

Head Uudised GoodNews