1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Kas kasiinos võidab maja alati?
Kas kasiinos võidab maja alati?

Kas kasiinos võidab maja alati?

Hasartmängude maailmas on ütlus: “maja võidab alati”. Nagu iga äri, keskendub kasiino oma kasumlikkuse suurendamisele. Kasiino ärimudelid on loodud mängijate meelitamiseks, pakkudes erinevaid tervituspakkumisi ja boonuseid, näiteks nagu tasuta keerutuse, rahalised boonused,  eksklusiivsed turniirid ja nii edasi. On tõsi, et pikas perspektiivis võidab kasiino alati, kuid see ei tähenda, et ka mängijatel ei võiks olla häid päevi ja isegi pikemaid perioode. Aastatega on inimesed testinud igasugu erinevaid strateegiaid, et oma võiduvõimalusi suurendada ja mängudest rõõmu tunda.

Maja eelis

Olenemata sellest, millist mängu te mängite, on kasiinol teie raha võitmise tõenäosus suurem kui teie kasiino raha võitmise tõenäosus. Seda seetõttu, et kõik kasiinomängud on loodud pakkuma majale sisse arvutatud eelist, vähendades potentsiaalsete väljamaksete tõenäosust ja suurust. Näiteks ruletiratas on nummerdatud ühest 36-ni, nii et võite arvata, et see annab ühe numbriga panuse võidukoefitsiendiks 36 ühele. Ruletiratastel on aga ka null ja Ameerika ruletis on neil lisaks veel topeltnull ja vahel isegi kolmekordne null. Tegelik võidukoefitsient on seega 37 ühele, 38 ühele või 39 ühele, mitte 36 ühele.

Kuidas kasiinod mängijaid sees hoiavad?

Paljud esmakordsed mängijad on meeldivalt üllatunud, kui kasiino pakub neile tasuta jooke ja snäkke. Tegelikult see on üks paljudest kasiino trikkidest mängijaid kauem endaga hoida. Kasiino kujunduse iga detail on tehtud pikkade uuringute ja analüüside tulemusena. Need hõlmavad kõike alates värvidest, valgustusest, muusikast kuni põrandakujunduse ja tasuta alkoholini. Teatud valgustused mängudel ja põrandal, sõbralikud võõrustajad, teatud tüüpi muusika ja “suure võidu” helid taustal on kõik strateegiliselt seatud suurendama teie põnevust ja programmeerima teie meelt hasartmängude tsooni.

Kuidas maja eelist vähendada?

Mängija jaoks on esimene ja kõige olulisem asi põhjalikult selgeks õppida mängitavad mängud, et alustada kõrgemate panuste tegemist. Kui olete piisavalt enesekindel, võite kasutusel võtta erinevad strateegiad, et saavutada kasiinos eelis ja võita. Üks kindlamaid viise on mängida mänge madalaima maja eelisega. Üks populaarsemaid mänge ja madalaima maja eelisega mänge on kurikuulus Blackjack. Seda mängu on üsna lihtne õppida ja sellel on mitu erinevat strateegiat, mis võivad teie võiduvõimalusi veelgi suurendada. Kasiino eelis Blackjackis on vahemikus 0,42% kuni 1,5%. Slotimängudes võib aga maja eelis olla koguni 15%. Väikesed panused on tavaliselt alustuseks turvalised ja need võivad teenida väikeseid võite. Teatud mängudes panuste suurendamisega saate siiski teenida rohkem kasumit. Teie eesmärk peaks olema lühikeses perspektiivis suur võit, kuna kasiinod võidavad alati pikas perspektiivis.

Teine soovitus maja eelise vähendamiseks on maksimaalselt ära kasutada kõiksugu pakutavaid boonuseid. Internetikasiinod pakuvad tavaliselt igapäevaseid, iganädalasi, igakuiseid või hooajalisi pakkumisi ja boonuseid. Enamasti on need boonused näiteks sissemakse boonused (kus teie sissemakse kahekordistatakse), tasuta spinnid, „kutsu sõber mängima“ boonused ja eriturniirid. Kindlasti tuleb hoolikalt läbi lugeda ka boonuse reeglid ja tingimused, mida tuleb täita, enne kui raha/võidud päriselt endale saate. Mine tea, ehk õnn naeratab nii, nagu 2021. augustikuus 30 aastasele Eesti noormehele, kes võitis veebikasiinos mängides 7,2 miljonit eurot. Pole paha!

Kokkuvõte

Kõige olulisem on endale sisendada, et hasartmängud ei ole viis raha teenimiseks, vaid need on mõeldud üksnes ja ainult meelelahutuseks. Kindlasti ei tohi hasartmänge vaadata kui võimalust võlgade klaarimiseks või kohaks, kuhu panna oma pensionifond. Kui aga mängida lõbu pärast oma võimete piires ja maja eelist minimaliseerida, siis võib ka kasiinodes väga lõbus olla.

Head Uudised GoodNews