1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Jõulud ajendavad eestlasi reisikinkekaarte ostma
Jõulud ajendavad eestlasi reisikinkekaarte ostma

Jõulud ajendavad eestlasi reisikinkekaarte ostma

Kinkekaart_EstravelReisibüroo Estraveli hinnangul ostetakse enim reisikinkekaarte enne jõule detsembris. Kui 2011. aastal kasvas reisibüroo kinkekaartide aastane müük enam kui 40%, siis viimasel kahel aastal on see püsinud stabiilsena.

Estraveli andmetel ostetakse jõulude eel kinkekaarte nii töötajate premeerimiseks kui lähedaste rõõmustamiseks. Keskmise reisikinkekaardi väärtus jääb vahemikku 150-200 eurot.

“Kuna reisibüroo kinkekaart kehtib maksevahendina mis tahes reisiteenuste eest tasumisel, on tegemist praktilise kingitusega. Kingisaaja saab ise otsustada, kas kasutada kaarti näiteks lennupileti või päikesereisi ostmiseks või hoopis spaa- või suusapuhkuseks. Meie kinketšekki saab kasutada ka osade kaupa ehk et kui kogu kaardi väärtus korraga ära ei kulu, on võimalus kasutada allesjäänud summat mõnel järgmisel korral,” kirjeldas Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektor Janika Ritson.

Reisibüroode kinkekaarte ostetakse enim detsembris, populaarsuselt järgmine kuu on juuli. Lisaks reisibüroo universaalsetele kinkekaartidele eelistatakse viimase hetke kingituste “kiirabina” ka spaa-vautšereid, mis on Estraveli valikus saadaval ainult detsembris.

“Spaa-vautšer sobib ideaalselt n-ö viimase hetke ärkajale, sest lahendus on mugav – ostad vautšeri internetist ära kasvõi jõululaupäeval, prindid kinkekaardi välja ja head elamused on garanteeritud. Spaa-pakettide kasuks räägib kindlasti ka asjaolu, et kuna vautšer on mõeldud kahele, võib ostja suure tõenäosusega ka ise kingitusest osa saada,” ütles Ritson.

Estraveli kinkekaartidele ja spaa-vautšeritele lisaks leiab reisibüroo valikust jõuluvana kingikotti ka Estravelleri aastatellimuse või Sotši olümpiamängude piletid. Viimaseid on saadaval veel alla 50.

Head Uudised GoodNews