1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti Buss langetab 24. detsembriks pileti hinda poole võrra
Eesti Buss langetab 24. detsembriks pileti hinda poole võrra

Eesti Buss langetab 24. detsembriks pileti hinda poole võrra

Eesti buss langetab 24.detsembriks hinduEesti Buss OÜ langetab 24. detsembriks kõikide piletite hindu 50-protsendi võrra. Poole odavam hind kehtib terve päev kõikidele reisijatele kõikidel Eestisisestel reisidel.

„Ajalugu vaadates, on näha, et pühadeperioodil reisib tavapärasest rohkem inimesi. Meie soov on Eestimaa erinevatesse otstesse sugulastele ja tuttavatele külla sõitmine võimalikult mugavaks ning taskukohaseks teha,“ selgitas Eesti Buss OÜ juht Tõnu Ruusamäe.

50-protsendiline soodustus kehtib täispileti hinnast kõikidele reisijatele kõikidel Eesti Buss OÜ reisidel 24 tunni jooksul. “Sealjuures ei kehti ka meie tavapärane 1-eurone miinimumhind ning ka lühemaid ning seega odavamaid otsi läbivad inimesed saavad soodustusest osa,“ märkis Ruusamäe.

Internetist, Tpileti süsteemist piletit ostes tasub tähele panna, et soodushind kajastub pärast ostukorvi kinnitamist ja enne makse teostamist. Enne kinnitamist on näha pileti täishind. Kliendikaardi- ja muud soodustused sel päeval ei lisandu.

24. detsembril teevad Eesti Buss OÜ Eestisisesed bussid umbes 120 väljumist.

Eesti Buss OÜ on SEBE grupi tütarettevõte, mille 59 Eestisisest kaugbussiliini teevad nädalas ligi 900 väljumist.

Head Uudised GoodNews