1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Hotellil Palace nüüdsest neli Superior tärni
Hotellil Palace nüüdsest neli Superior tärni

Hotellil Palace nüüdsest neli Superior tärni

Hotell Palace 3
Foto: Hotell Palace

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) andis välja tänavu suvel taasavatud Hotell Palace’ile ametliku neljatärni superior-taset tõendava tunnistuse. Nelja tärni superior-taseme saamiseks on hotellil vajalik täita nelja tärni miinimumnõuded ja koguda täiendavalt vähemalt 190 lisapunkti.

Eesti hotellide klassifikaator kuulub Euroopa ühtsesse tärnisüsteemi Hotelstar Union, mis on tunnustatud ka Euroopa Komisjoni poolt. Hotelstar Unioni kuulub täna 15 Euroopa riiki, kus on kokku ligi 25 000 tärnihotelli. Järgud omistatakse 5-ks aastaks ning kvaliteedikontrolli teostab EHRL järgukomisjon kord aastas.

Tallinna üks vanimaid ja esinduslikumaid hotelle Hotell Palace pälvis inspektsiooni järgukomisjonilt lisapunkte muuhulgas uuele ja eksklusiivsele lõõgastukeskuse, elegantse ja ajatruu tubade sisustuse, a la carte restorani kõrge taseme ning seminariruumi lahendusega. „Nelja superior-tärni saamine on meie jaoks ülim tunnustus, see on ka algusest peale olnud meie eesmärk. Omalt poolt tahan tänada panuse eest kõiki hotelli töötajaid, Palace’i ehitanud inimesi ja muidugi meie kliente, kelle nimel hoiamegi lippu kõrgel,“ kommenteeris Hotell Palace’i opeeriva TallinnHotelsi tegevjuht Ain Käpp.

Foto: Hotell Palace
Foto: Hotell Palace

Tänavu 26. juunil peale põhjalikke renoveerimistöid avatud Hotell Palace’is on kokku 79 numbrituba, mis on varasemast avaramad ning sisekujundus on elegantne ja inspireeritud Konrad Mägi töödest. Hotelli soklikorrusele on ehitatud treeningsaal, bassein ja saunakompleks. Nii konverentsi kui ka pidulike bankettide korraldamiseks paikneb esimesel korrusel seminariruum, mis mahutab kuni 75 inimest. Restoran Konrad jätkab Hotell Palace hotellitubade sisekujunduses leiduvat tagasivaadet 1917–1940 perioodi kaunitele kunstidele, kombineerides nii kirjanduse ja maalikunsti kaasaegse kokakunstiga.

Foto: Hotell Palace
Foto: Hotell Palace

„Pika ajalooga Palace on saanud uue sisekujunduse, kuid selle klassikaline atmosfäär on säilitatud ka pärast põhjalikke renoveerimistöid, lisaks on paranenud konverentside korraldamise ning lõõgastumis- ja sportimisvõimalused. Suvi ja sügise algus on olnud meie hotellis väga kõrge täituvusega tänu paljudele Eestis toimunud üritustele ja ametlikele visiitidele. Tundub, et populaarsuse tendents jätkub ka sügistalve perioodil, kuna hotelli on avastanud enda jaoks nii äri- kui ka puhkusereisijad. Tänu uuele, kuni 75 inimest mahutavale konverentsisaalile ning augusti lõpus avatud ja eelkõige kohalikule publikule mõeldud restoranile Konrad on sagenenud ka tallinlaste külaskäigud meie majja,“ ütles Käpp.

Hotell Palace’i hoone on valminud 1937. aastal ning oli Tallinnas esimene hoone, mis ehitati spetsiaalselt hotelliks. 1959. aastal ehitati hotellile juurde Pärnu maantee poolne tiib. Hoone viimane täielik renoveerimine toimus 1989. aastal.

Head Uudised GoodNews