1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. HEA TEADA! Treener Roman Gritsanjuk: õige treening on see, kui see meeldib, annab hea enesetunde ja näha on ka tulemusi
HEA TEADA! Treener Roman Gritsanjuk: õige treening on see, kui see meeldib, annab hea enesetunde ja näha on ka tulemusi

HEA TEADA! Treener Roman Gritsanjuk: õige treening on see, kui see meeldib, annab hea enesetunde ja näha on ka tulemusi

Roman GritsanjukRoman Gritsanjuk on Terase Spordikeskuse personaaltreener, jõusaali valvetreener ning ta juhatab ka erinevaid rühmatreeninguid.

Tema treeneri teekond sai alguse 8 aastat tagasi ja praegu on ta Eesti Personaaltreenerite Liidu liige. Juba kooliajast on Romanile meeldinud aktiivne eluviis, nimelt on ta tegelenud male, jalgpalli, maadluse, suusatamise, jooksmisega ja jõusaaliga.

Roman tegeleb igapäevaselt Terase spordiklubi klientidega, viib läbi personaaltreeningut ja valvetreenerina nõustab vajadusel jõusaali kliente harjutuste osas ning õige lisatreeningu valimisel, olenevalt sellest, kas tahetakse arendada juurde painduvust, liikuvust, vastupidavust, tasakaalu, keha stabiilsust, plastikat või rütmitunnet.

Toome lugejateni mõned head treeningusoovitused Roman Gritsanjukilt:

  • Esimest korda trennis olija ei tohiks ennast üle treenida, sest kui  seejärel mitu päeva pikali maas olla, siis eeldatavasti enam tagasi ei tule.
  • Trenn ei tohi enesetunnet halvendada.
  • Kui antakse endale lubadus treenida 2-3 kuu pärast või uuest aastast , siis ei pruugi seda üldse tulla — kui midagi teha, siis kohe.
  • Õige treening on see, kui see meeldib, annab hea enesetunde ja näha on ka tulemusi.

Terase Spordikeskuse tunniplaani leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews