1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. FOTOD KA DROONILT! MXM Stuudio loosib välja ülilaheda pildistamistunni
FOTOD KA DROONILT! MXM Stuudio loosib välja ülilaheda pildistamistunni

FOTOD KA DROONILT! MXM Stuudio loosib välja ülilaheda pildistamistunni

MXM fotoMXM Stuudio korraldab loosi, mille õnnelik võitja saab võimaluse ühildada Harjumaa piires välifotosessioon droonifotoga. See tähendab umbes tunniajast pildistamist, mille käigus pildistatakse ka pisut kõrgemalt ehk droonilt ja kus osalejaid võib olla kuni viis.

Fotosessiooni võitja saab endale vähemalt 10 pildifaili ja ühe fotoaluse suuruses kuni A4. MXM Aerofoto omalt poolt soovib õigust kasutada tehtud pilte kodulehel, Facebookis ja Instagrammis.

“Kui tekkis huvi, siis mine MXM Stuudio Facebooki-lehele, kirjuta postituse alla, et oled huvitatud ning ka “like” panek tagab osalemise. Samuti võid soovist teada anda sõnumitesse või saates meile e-posti ja loomulikult võid lahkelt sõpradele soovitada,” teavitab fotograaf ja stuudio juhataja Margus Vilisoo. “Ootame huvilisi kuni selle nädala pühapäevani ning kui huvilisi on rohkem kui üks, tõmbame loosi.”

Fotograaf lisab, et võitjaga lepitakse kokku, kus pildistamine toimub, ja ka aeg, et minna koos püüdma pildistamiseks vajalikku valgust. Aerofotosid on Margus Vilisoo teinud aastast 2007, droonifotosid aastast 2013 ning tänavu jõudis tema tehtud aerofoto esmakordselt ka ajakirja National Geographic kaante vahele.

Head Uudised GoodNews