1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Finnair parandab ühendust Tartuga ning avab Prantsusmaal uue sihtkoha
Finnair parandab ühendust Tartuga ning avab Prantsusmaal uue sihtkoha

Finnair parandab ühendust Tartuga ning avab Prantsusmaal uue sihtkoha

FinnairFinnair teatas uuest lennugraafikust, mis ühendab Tartut Helsingiga ning uuest sihtkohast Lyonist Prantsusmaal. Samuti lisab Finnair järgmiseks talvehooajaks väljumisi Osaka, Hong Kongi, Delhi ja Phuketi suunaliste pikamaalendude graafikusse.

Finnair parendab taas ühendusi Eestist ja Eestisse. Alates 28. aprillist muutub ettevõtte lennugraafik Tartu suunal kohalike reisijate jaoks mugavamaks. Lend Helsingist Tartusse hakkab väljuma esmaspäevast laupäevani kell 00:05 ning suundub Tartust tagasi Helsingisse kell 5:35.

“Eesti on Finnairi jaoks oluline turg. Kõik peamised sihtkohad Euroopas, Aasias ja Põhja-Ameerikas, mis on läbi Helsingi olnud kättesaadavad Tallinnast, on nüüd saadaval ka Tartust ning see muudab Finnairi üheks parimaks valikuks Lõuna-Eesti regiooni inimestele,“ ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja.

Finnair teatas samuti uue lennuliini avamisest Lyoni Prantsusmaale järgmisel talvehooajal. Kõrgetasemelise gastronoomia, ajalooliste vaatamisväärsuste ning Prantsuse Alpide läheduse poolest tuntud linn on suuruselt teine metropol Prantsusmaal. Alates 11. detsembrist lisab Finnair oma graafikusse kaks iganädalast reisi Lyoni, mida hakatakse teisipäeviti ja laupäeviti opereerima lennukiga E90.

Kuna käesoleval aastal saab Finnair kätte oma kaheteistkümnenda Airbus 350 lennuki, lisab ettevõte mitmeid täiendavaid väljumisi oma populaarsematele pikamaa lennusuundadele. Igapäevaselt hakatakse lendama Osakasse ning talvehooajal teisipäeviti ja neljapäeviti väljub lend sihtkohta lausa kahel korral päevas. Kaks täiendavat väljumist reedel ja laupäeval lisatakse ka Hong Kongi suunale, mis teeb kokku 12 väljumist nädalas. Talihooajal muutub igapäevaseks ka ühendus Delhiga ning alates 10. detsembrist lisatakse neli täiendavat väljumist Phuketisse.  Lisaks muudetakse lennugraafikut Miami suunal selliselt, et see ühilduks paremini Finnairi Põhja-Ameerika ja Euroopa suunaliste lendudega.

Täiendavaid väljumisi lisatakse eeloleval talvehooajal ka euroopasisestele lendudele, näiteks Malagasse, Funchali, Roomasse, Gran Canariale ja Tenerifele. Uus igapäevane lend lisandub ka Lapimaal asuvasse Rovaniemisse.

Samuti pikendab Finnair mõnede sihtkohtade teenindusperioodi. Malta ja Antalya suunal lennatakse suvehooajast kuni 9. detsembrini ning Edinburghi ja Alanya-Gazipasa suundadest saavad aastaringsed sihtkohad.

Head Uudised GoodNews