1. Avaleht
  2. Reis
  3. Estravel tegi septembris kõigi aegade kuumüügi rekordi
Estravel tegi septembris kõigi aegade kuumüügi rekordi

Estravel tegi septembris kõigi aegade kuumüügi rekordi

Eesti ja Baltimaade suurima pileti- ja reisiagentuuri Estravel AS septembrikuu tehniline müügikäive Balti riikides oli 12,5 miljonit eurot, mis näitab ligi kahekordset kasvu võrreldes 2021. aastaga ja on ühtlasi Estraveli 34-aastase ajaloo suurim ühe kuu müük. Kuurekordid sündisid ka igas Balti riigis eraldi. Eesti Estraveli müügitulemus oli 8,6 miljonit eurot, Estravel Läti filiaalil 1,2 miljonit eurot ja Estravel Leedu tütarettevõttel 2,7 miljonit eurot.

Kliendigruppide analüütika (september 2022)

69% Estraveli kogumüügist Baltimaades moodustas müük juriidilistele isikutele ja 31% eraisikutele. Eestis on eraisikute osakaal kõrgem kui lõunanaabrite juures, st 63% müügist oli juriidilistele isikutele ja 37% eraisikutele.

“Septembri tulemused olid üle ootuste head”, ütles Estraveli müügidirektor ja juhatuse liige Kaire Saadi. “Suurim faktor kõikide Balti äriüksuste kasvus on olnud uute lepinguliste äriklientide lisandumine, kuid ka eraisikute ostud on tugevas kasvus.”

Tootegruppide analüütika (september 2022)

Traditsiooniliselt on esikohal lennupiletid. Teisel kohal on hotellimajutuse müük ja kolmandal kohal on pakettreiside müük. Neljandat kohta hoiab laevapiletite müük, millest omakorda enamus toimub täisautomaatselt populaarse soodusportaali laevapiletid.ee kaudu.

Head Uudised GoodNews