1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Air alustab hooajalisi lende Tallinna ja Spliti vahel
Estonian Air alustab hooajalisi lende Tallinna ja Spliti vahel

Estonian Air alustab hooajalisi lende Tallinna ja Spliti vahel

Estonian Air pakub noortele soodsa hinnaga lennupileteidEstonian Air alustab pühapäeval hooajalisi lende Tallinna ja Spliti vahel. Ajavahemikus 11. maist kuni 27. septembrini toimuvad lennud laupäeviti ning 18. juunist kuni 27. augustini kolmapäeviti ja laupäeviti.

Horvaatia on Aadria mere piirkonna üks tuntumaid turismisihtkohti, kuhu üha enam planeeritakse meeldejäävaid puhkusereise mujalt Euroopast. Horvaatiat on kõrgelt kiitnud sellised kuulsad rändurid nagu lord Byron ja George Bernard Shaw. See on koht, mis üllatab külastajat mererandade pikkuse, linnade sarmi ja ajaloo rikkusega.

Split on Horvaatia suurim ja ühtlasi vanim linn Aadria mere rannikul. Arvatavalt umbes 1700 aastat vana Split on Horvaatias tähtsaks linnakeskuseks ja luksusliku puhkuse majakaks. Splitis on kütkestavaid kultuurilisi vaatamisväärsusi, nagu Diocletianuse palee, terve hulk riiklikke muuseume, pererestorane, baare ja kohvikuid. Kindlasti tuleks suunduda ka Aadria mere saartele ning sisemaale, et avastada selle maa ülejäänud imetabast osa.

Ühe suuna hind Tallinnast Splitti alates 130,53 eurost ja Splitist Tallinnasse alates 140,22 eurost sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Nende hindadega piletite arv on piiratud.

Lisainformatsioon ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 16 101 ja reisibüroodest.

Head Uudised GoodNews