1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Ekspert soovitab: 10 rakendust, mis peaks igal jalkafännil MMi ajal telefonis olema
Ekspert soovitab: 10 rakendust, mis peaks igal jalkafännil MMi ajal telefonis olema

Ekspert soovitab: 10 rakendust, mis peaks igal jalkafännil MMi ajal telefonis olema

Fotod: Pixabay

Selleks, et huvilised jalgpalli maailmameistrivõistluste olulisi hetki maha ei magaks, soovitab Tele2 turundusdirektor Katrin Aron häid äppe, mis annavad kõigist väravatest kohe teada või lubavad lausa oma meeskonna moodustada.

“FIFA World Cup 2018 ametlik äpp ja LiveScore on kõige kindlamad kohad, kus mängijate, tähtsamate uudiste ja skooride infot vaadata. Kui sealne info kuivaks jääb, siis lõbus eestikeelne lugemine on ka tuntud spordiajakirjaniku Ott Järvela emotsioonidest laetud Jalgpallipunkri nimeline blogi, kus mees tõesti oma arvamust tagasi ei hoia,” soovitas Aron.

iCalshare veebileht aitab lihtsalt sünkroniseerida iPhone’i või iPadi kalendri toimuvate mängudega ning arvestab samuti kohalikku ajatsooni.

Welcome 2018 äpp on kasulik siis, kui oled ise Venemaal kohapeal mänge vaatamas. Aitab nii piletite kui toimumiskohtade ja vaatamisväärsuste infoga.

Goal Live Scores on väidetavalt kiireim äpp, mis saadab kohe peale väravat sellest telefoni teavituse.

Whos the Player? Football Quiz rakendus paneb teadmised jalgpalluritest proovile ja ära peab arvama tuntud mängijate nimed ja näod.

“Kui vaatamisest jääb väheks ja tahad end mängu vaheajal ise tunda maailmakuulsa palluri või treenerina, siis on selleks äpid, mis jooksevad paralleelselt käimasolevate maailmameistrivõistlustega,“ soovitas Aron. Populaarsemad on ametlik FIFA Football, FIFA World Cup Fantasy, Football Strike ja Top Eleven.

Head Uudised GoodNews