1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. EESTISSE SEIKLEMA! Rahvusvaheline pereturismi mäng toob naaberriikide pered Eestisse seiklema
EESTISSE SEIKLEMA! Rahvusvaheline pereturismi mäng toob naaberriikide pered Eestisse seiklema

EESTISSE SEIKLEMA! Rahvusvaheline pereturismi mäng toob naaberriikide pered Eestisse seiklema

Tallinn  Foto: Matti Zirk
Tallinn
Foto: Matti Zirk

Sel nädalal esmakordselt toimuv rahvusvaheline pereturismi mäng Visit Estonia Family Game toob suvist Eestimaad avastama perekonnad Lätist, Soomest ja Venemaalt.

EASi turismiturunduse juhi Ott Sarapuu sõnul pööratakse Eestis järjest enam tähelepanu pereturismile. „Viimastel aastatel on avatud mitmeid uusi kogu perele mõeldud turismiobjekte ning ka majutus ja toitlustuskohad on muutunud lastesõbralikumaks. Neid võimalusi tasub kindlasti tutvustada ka meie naaberriikidest saabuvatele peredele,“ lausus Sarapuu.

Üha sagedamini saabutakse naaberriikidest Eestisse oma autoga, mis on üks mugavamaid viise erinevate turismiobjektide külastamiseks. Sel nädalal viiakse EASi korraldatud turismikampaania raames läbi uuenduslik pereturismi mäng Eestimaal, kus osalevad väikeste lastega pered naaberriikidest – Lätist, Soomest ja Venemaalt.

Ringreisi ajaks saavad pered enda käsutusse ruumika Nissani pereauto. Koos mööda Eestit reisides külastatakse kolmapäevast laupäevani kestva turismimängu käigus Pärnut, Viljandit, Tartut, Rakvere ja Tallinna ning nende lähedale jäävaid turismiatraktsioone, kus toimuvad ka erinevad põnevad mõõduvõtmised. Muuhulgas ootavad neid ees sportlikud peremängud Lottemaal, fotojaht Viljandis ja taiplikkust nõudev ülesanne Tartus asuvas Hullu Teadlase Kabinetis.

Pered valiti välja põhimõttel, et nende tegemistel on oma riigis suur jälgijaskond sotsiaalmeedias, mis võimaldab saadud kogemusi jagada ka suuremale auditooriumile nende endi kodumaal. Mängu korraldab EASi turismiarenduskeskus.

Kõigil huvilistel on võimalik mängu sotsiaalmeedias jälgida teemamärgi #visitestonia abil.

Head Uudised GoodNews