1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti suurima reisivideote konkursi võitjad on selgunud!
Eesti suurima reisivideote konkursi võitjad on selgunud!

Eesti suurima reisivideote konkursi võitjad on selgunud!

Reisivideote konkurss näitas Eesti videoloojate kõrget taset. Konkursile saadetud 69 võistlustöö hulgast valis žürii võitjaks Triinu Malvi ja Markus Muide Prantsusmaal Nice’is filmitud reisivideo, publikuhääletusel kogus kõige enam hääli Raul Oja Tenerife puhkusevideo.

Õhtulehe esindaja Sten-Erik Unt rõõmustas konkursi kõrge taseme üle: “Tänavuse reisivideote konkursi peaauhinna võitja kohta võib öelda, et see ilmselgelt eristus kõigist teistest. Väga-väga kõrgel tasemel reisivideoid oli ju tänavugi tegelikult kümneid. Mida näitab ka suur häältesaak – kokku said konkursil osalenud reisivideod Õhtulehe veebis üle 40 000 poolthääle. Aga Triinu Malvi ja Markus Muide saadetud video woodyallenlik stiil, süžee ja lõbusad reisisellid tekitasid žüriiliikmetes tunde, et pakiks kohvrid ning sõidaks kasvõi kohe Prantsusmaale. Ja see ongi ilmselt ühe reisivideo puhul olulisim.”

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson kommenteeris võistluse tulemusi: “Meil Estravelis on samuti väga hea meel, et konkurss oli nii populaarne ja et võitis video, kus oli keskmisest veidi rohkem lugu jutustatud ning igasuguste detailidega mängitud, neid muusikasse sätitud. Tõepoolest, midagi pole teha, vaimukus on ka reisivideote puhul oluline komponent. Hea meel on ka teisele kohale jäänud Ando Kiidroni reisivideo üle, mis oli perfektne lugu mõnusast päevast jahi pardal. Ja sealt edasi – ikka puhas kuld.”

Publikuhääletuse võitis videomeister Raul Oja, kelle Tenerife reisivideo kogus üle 2500 hääle. Teisele kohale tuli veidi üle 2000 häälega Kaarel Kree Austria reisivideo.

Peaauhinna ehk žürii poolt esikohale valitud võitja saab auhinnaks palju aastaid Euroopa parimaks lennufirmaks tunnistatud Turkish Airlinesi kaks lennupiletit vabalt valitud Turkish Airlinesi sihtkohta üle kogu maailma.

Rahvahääletusel esikohale tulnud video autor saab auhinnaks Photopointi välja pandud GoPro Hero7 Black seikluskaamera.

Nii žürii- kui publikuhääletuse teise koha võitjad saavad auhinnaks Reisikaubad.ee välja pandud XD Designi vargakindla seljakoti ning kolmandale kohale jäänud osalejad Estraveli ja Õhtulehe kingikoti.

Žüriisse kuulusid Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson, Õhtulehe veebiturundusjuht Sten-Erik Unt, Photopointi turundusspetsialist Jürgen Veerme ning tuntud videomeister Tõnis Sildaru.

Eesti parimad reisivideod žürii hinnete alusel:

1.    koht Triinu Malv ja Markus Muide

Video

2.    koht Ando Kiidron

Video

3.    koht läks jagamisele:

Kaarel Kree

Video

Sandra Merivälja

Video

Publikuhääletuse võitjad:

1.    koht Raul Oja

Video

2.    koht Kaarel Kree

Video

3.    koht Jekaterina Sarova

Video

Võidutööde ja kõigi osalenud reisivideotega saab tutvuda SIIN!

Reisivideote konkursi korraldajateks on Eesti suurim reisibüroo Estravel ja Õhtuleht.

Kampaania lisainfoga ja reeglitega saab tutvuda SIIN.

Head Uudised GoodNews