1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Austria odavlennufirma Lauda avab aprillis Tallinn-Viin otselennuliini
Austria odavlennufirma Lauda avab aprillis Tallinn-Viin otselennuliini

Austria odavlennufirma Lauda avab aprillis Tallinn-Viin otselennuliini

2020. aasta aprillis alustab Austria odavlennufirma Lauda otselendudega Tallinn-Viin liinil, mis võimaldab soodsate hindadega Austriasse lennata.

“Lennufirma Lauda lisandumine Tallinna Lennujaama koostööpartnerite sekka on väga teretulnud, sest nende tugev positsioon Austria turul annab meile suurepärase võimaluse

suurendada Eestit külastatavate austerlaste arvu. Lisaks on Viin, kui üks Euroopa kaunimaid linnu, alati meie turul nõutud sihtkoht olnud,“ rääkis Tallinna Lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe.

Lennufirma Lauda tegevjuht Andreas Gruber: “Meie lennuliinid toimivad edukalt, sest pakume sobivaid lende hinnatundlikele klientidele. Suur heameel on alustada Tallinn-Viini liinil, mis suurendab meie linnadevaheliste sihtkohtade arvu ning laiendab meie võrgustikku.“

 Viin on üks Euroopa kaunimaid pealinnu, mille mitmekesine arhitektuur pakub põnevat läbilõiget Euroopa ajaloost. Viini on ka korduvalt nimetatud maailma parima elukvaliteediga linnaks. Viini valss, Sacheri tort ja maailma vanim loomaaed on vaid mõned märksõnad sellest, mida Viin külastajatele pakub. Viinist leiab kuulsa Schönbrunni palee, Püha Stefani katedraali ja suure hulga põnevaid kunstinäituseid. Viini ümbruse veiniistandused, kuplilise maastikuga vanad Viini metsad ja Doonau jõgi meelitavad sinna matkahuvilisi ning isegi Alpi mäestik on vaid paari-tunnise sõidu kaugusel.

Suvi on parim aeg võtta ette Viini kunsti-, kultuuri- ja ajaloo avastusretk. Lennud Viini hakkavad toimuma kolm korda nädalas. Lennufirma Lauda Tallinn-Viin lennupileti hinnad algavad 19.99 eurost.

Rohkem infot lennupiletite kohta saab Lauda kodulehelt www.laudamotion.com, täpsem info lennugraafiku kohta on kättesaadav ka Tallinna lennujaama kodulehel www.tallinn-airport.ee.

Head Uudised GoodNews