1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti oma maaliline maagia Muhu Veinitalus
Eesti oma maaliline maagia Muhu Veinitalus

Eesti oma maaliline maagia Muhu Veinitalus

Veinitalu25Eesti esimene veinitalu kutsub kõiki külastama 100 aastat vanu lugusid ja legende maagilisele Muhu saarele. Hooaeg avatakse 16. juunil.

Luscher&Matiesen Muhu Veinitalu on Eesti esimene veiniturismitalu, mis on tegutsenud majutusettevõttena ja kandnud head hoolt oma külaliste eest juba viimased 15 aastat. Algupärane Lõo talu jätkab tänavu aasta uue hingamise Luscher & Matiesen Muhu Veinitalu näol.

Muhu Veinitalu kannab endas edasi Eesti veini, enam kui 100 vana ajalugu kummardavat legendi, mil Eestis tegutses üks suuremaid veinitehaseid, mille kogutootmine ulatus 1930datel aastate keskpaigas suisa 400 000 liitrini.

Tänavuseks on istutatud Muhu mulda 500 taime ja plaanis on istutada kokku 1000 taime lähiaastate jooksul. Esimene vein plaanitakse valmistada kolme aasta pärast.

Kui hindad rahu ja vaikust, siis on maagiline Muhu Veinitalu see koht, kuhu sel suvel tuleks pere ja sõpradega puhkama minna. Veeda oma veinipuhkus Muhu saarel nautides viinamarjapõldude rohulisust, maitsvaid roogasid, Muhu selget tähistaevast ja Eesti oma veini.

Veinitalu pakub viinamarjakasvatusega tutvumist, veinide degusteerimist ning õhtusööke hea veiniga. Veinitalu on meeldiv koht nii puhkamiseks kui ka sõprade ja töökaaslastega ajaveetmiseks.

Muhu Veinitalu pakub majutust mugavates kahe inimese kambrites. Kõikides kambrites on pesemisvõimalused, tv ja tasuta Wifi. Lisaks on igale külastajale isiklik kingitus pererahvalt.

Restoran Muhk pakub aga külalistele värskeid hooajalisi saadusi, kalamehe saaki ja jahimehe õnne. Puhtad maitsed ja aroomid on need, mis kulmineeruvad vaagnatele üheskoos Muhu perenaise värvikireva meelelaadiga.

Maalisist maagiat Muhu Veinitalus toimuva kohta leiab SIIT!

VAATA GALERIID!

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews