1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. airBalticu vormid maailma stiilsemate seas
airBalticu vormid maailma stiilsemate seas

airBalticu vormid maailma stiilsemate seas

Foto: airBaltic
Foto: airBaltic

airBaltic on hääletatud globaalset maailma stiilsemate pardateenindajate vormidega lennufirmade hulka Jaapani juhtiva elustiili-ja moeajakirja Ginza poolt.

Moeajakiri Ginza, mida toodetkse ühes Jaapani vanimas kirjastuses Magazine House, on tunnustanud 12 maailma stiilsemat pardavormi. TOP 12 nimekiri, mille koostas Ginza moeuuring, on teiste seas maininud ka veel Singapore Airlines’i, Emirates’i, British Airwaysi,Thai Airwaysi, Qantast.

airBaltic pardameeskonna vormid on disaininud Läti disainerid Natalija Jansone ja Davids. Vormid kannavad endas airBalticu firma värve – tumesinist ning helerohelist. Vorme luues rõhutasid disainerid sellega stjuuardesside ja stjuuartite professionaalsust, pakkudes samal ajal stiilset, mugavat ja praktilist riietust.

Foto: airBaltic
Foto: airBaltic

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Rohkem ajakirjast Ginza.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille omanik on Läti riik 99,8%. airBalticu
lennuparki kuulub 25 lennukit: 5 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, ning 12 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

2012. aastal oli airBaltic Airlinetrends top10 innovaatiliste lennufirmade hulgas.

Head Uudised GoodNews